Neler Yeni

Worm virüsü nasıl silinir veya nasıl tespit edilir.

Kurapikki

80+ Bronze
Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün arabamın flashını pc me takıp şarkılarımı yedeklerken windows defender aniden "bilgisayarınızda worm tespit edildi durum ciddi" gibi bir mesaj gönderdi ve bana bu virüsü silmem gerektiğini söyledi. Windows defender üzerinden silme işlemini yaptım ancak 3 tanesinden farklı farklı yazılar aldım. İnternetten araştırma yaptığımda ise worm un internet ağı üzerinden yayıldığını öğrendim ve baya panik yaptım. Neler yapabilirim lütfen acil yardım edin. Birtane de küçük görüntü paylaşıcağım.
1586018395850.png

nobasic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Baki
Tavsiyem Malwarebytes premium antivirüs programını indir ücretsizdir. Sadece anlık koruması ücretlidir. O antivirüs programı ile bilgisayarının tüm disklerini taratıp silebilirsin. Takıldığın noktada buradan ekran görüntüsü gönder yardımcı oluruz

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
  1. Kaspersky IS
  2. F-Secure SAFE
  3. Bitdefender IS
Programlarından birisini indirip yeniden tam tarama yaptır ve temizlemeye çalış.

Son düzenleme:

Kurapikki

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  1. Kaspersky IS
  2. F-Secure SAFE
  3. Bitdefender IS
Programalarından birisini indirip yeniden tam tarama yaptır ve temizlemeye çalış.
Teşekkürler hitman pro ve malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı ancak virüs ağ üzerinden yayılabildiği için hala bi korkum var ona napabilirim?

Kurapikki

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem Malwarebytes premium antivirüs programını indir ücretsizdir. Sadece anlık koruması ücretlidir. O antivirüs programı ile bilgisayarının tüm disklerini taratıp silebilirsin. Takıldığın noktada buradan ekran görüntüsü gönder yardımcı oluruz
Teşekkürler hitman pro ve malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı ancak virüs ağ üzerinden yayılabildiği için hala bi korkum var ona napabilirim

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Teşekkürler hitman pro ve malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı ancak virüs ağ üzerinden yayılabildiği için hala bi korkum var ona napabilirim?
Diğer cihazlara da taramayı yap. Ağ üzerinden yayılabildiğini düşünmüyorum ama içi rahat etsin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün arabamın flashını pc me takıp şarkılarımı yedeklerken windows defender aniden "bilgisayarınızda worm tespit edildi durum ciddi" gibi bir mesaj gönderdi ve bana bu virüsü silmem gerektiğini söyledi. Windows defender üzerinden silme işlemini yaptım ancak 3 tanesinden farklı farklı yazılar aldım. İnternetten araştırma yaptığımda ise worm un internet ağı üzerinden yayıldığını öğrendim ve baya panik yaptım. Neler yapabilirim lütfen acil yardım edin. Birtane de küçük görüntü paylaşıcağım.Alıntıyı görüntüle
Karpersky deneyebilirsin dostum.

Top Bottom