Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Wowstick 1F+ LED Işık ve Manyetik Mat Elektrikli Tornavida - 775TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Vericem ama şimdi yorumları okudumda kablosunu anlayamadım 2023 de güncellenmiş demişsiniz mıknatıslı ucu kesin gelicek demi kablo önemli değil bence jarz olsun yeter

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam limit 5 siparişmiş o yüzden bilemedim takılır mı biraz daha araştırın isterseniz ama bence ürünlerin gelmesi zaten 1 martı geçer
Ben sipariş geçtim hayırlısı bakalım 12 mart teslim tarihi diyor

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali Erdem
5 adetlik kotayı geçerseniz bi sonraki ayın ilk günü gönderilir. Kargo sirketinde bekletiliyor suan.
1709113559504.png

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
5 adetlik kotayı geçerseniz bi sonraki ayın ilk günü gönderilir. Kargo sirketinde bekletiliyor suan.
Alıntıyı görüntüle
5 adet kota sipariş verilen tarihe göre değil gümrüğe girdiği tarihe göre mi işliyor ?
Bu ay abartıp 9 ürün siparişi vermişimde :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vericem ama şimdi yorumları okudumda kablosunu anlayamadım 2023 de güncellenmiş demişsiniz mıknatıslı ucu kesin gelicek demi kablo önemli değil bence jarz olsun yeter
Hocam bu mesajı kaçırmışım mıknatıslıdan kastımız taşıma kutusuydu eski versiyonun kutusu mıknatıslı ve daha güzel.
Uçlar çivileri mıknatısla tutuyor diye soruyorsun sen sanırım. Bir parça geliyor bir ucuna dokundurunca mıknatıs özelliği kazanıyor uçlar. Diğer uca dokundurunca mıknatıs özelliğini kaybediyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evet onu soruyorum videoda öyle bisey yapıyor gelecek olanda böyleyse ben okyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ürünü kargoya vermişler oyle gozukuyo suan yada sistem Otomatik atadi

Son düzenleme:

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Arif Çelebi
benim kargo almanyaya varmış North Rhine-Westphalia DE de gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
Versioynu merak eden arkadaslar icin yaziyorum, amazon uzerinden saticiya aciklamalarda micro usb yazmisiniz ama resimlerde guncel veriyonun kutusunu kullanmisiniz bu da usb c oldugunu gosterir. kesin bilgi paylasirmisiniz dedim.

yanit: (sagolsun 2 dilde yazmis)

Our products have been upgraded and now they all use the same TYPE C charging portÜretimiz geliştirildi ve şimdi hepsi aynı TYPE C yükleme limanı kullanıyorlar.

yani resimdeki kutu guncel kutu ve guncel versiyon usbc ile gelecek, guzel oldu (y)

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Benim paketim gümrükten geçmiş. Çarşamba teslim gözüküyor daha erken gelir

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Ürün geldi arkadaşlar Type-C ve yeni kutuyla birlikte. Yeni kutunun avantajı daha fazlauc paketi sığabiliyor oluşu dezavantajı mıknatıssız oluşu. Çok inceleme fırsatım olmadı ama kaliteli duruyor. Dönüş torkuda beklentimden yüksek çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,239
Üyeler
161,973
Son üye
Yusuf islam güney
Top Bottom