Bizim aldığımız satıcı da bitti başka satıcılardan bulabilirsin fakat fiyat pahalı. Ben memnunum üründen.Ürünün stoğu bitmiş çok güzel ürünmüş acaba gelir mi tekrardan? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Şimdi denedim hafif ses geldi. Uç takılan kısmı elimle tutarak tekrar sallayınca ses kesildi.Bendeki geleli çok oldu ama ürünü sallayınca içinden sesler geliyor mu sizde de?
Torku düşük. Bunu ayrıca normal tornavida olarak kullanabilirsin. Yani açarken zorlanıyorsa hafif elinle destek ol devamını getiriyor.Beyler ben küçük yıldız ucuyla denedim takip sokebiliyorum ama mesela kendi elimle sıktığım zaman o vidayi sokemiyor çok garip degilmi
sizin satıcının ismi neydi hocamBizim aldığımız satıcı da bitti başka satıcılardan bulabilirsin fakat fiyat pahalı. Ben memnunum üründen.
Burada bazı wowstick ürünleri var bakabilirsin.Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
İngilterede stokları varmış bi yazayım bakalım acaba tekrar com.tr de ucuza satışa sunarlar mıRuputas UK profilinde sadece üsteki arkadaşın attığı linkteki ürün var
Aynen elle hafifçe çevirip sonra döndürebiliyor o olayı güzel sert tutuyor.Torku düşük. Bunu ayrıca normal tornavida olarak kullanabilirsin. Yani açarken zorlanıyorsa hafif elinle destek ol devamını getiriyor.
Ben kullandım baya memnunum hediye olarak da aldım 2 tane.Ürünün stoğu bitmiş çok güzel ürünmüş acaba gelir mi tekrardan? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz?