Wraith Ace Series Poron Mousepad

Başka öneriniz var mı ?
Wraith'in mousepadlari genel olarak güzeldir ancak muadillerine göre pahalı kaçmış olabilir. Swarcow diye bir youtuber var, onun mousepad incelemelerine bakarak karar vermeni öneririm.![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
Başka öneriniz var mı ?
Swarcowun videolarını düzenli olarak izliyorum hocam fakat şuan yurtiçinde bu wraith ace serisi veya esptiger serisi dışında alınabilecek poron taban mousepad bulunmuyor. Aslında gönlümde lgg satürn pro veya artisan mousepadlar var. Ama maalesef gümrük mevzuatından dolayı getirtemiyorum.Wraith'in mousepadlari genel olarak güzeldir ancak muadillerine göre pahalı kaçmış olabilir. Swarcow diye bir youtuber var, onun mousepad incelemelerine bakarak karar vermeni öneririm.
Ne önerirsiniz ? Poron taban arıyorumPahalı.
Gelen geçen kazık diyor gidiyorKazık ürün kralı
Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...Gelen geçen kazık diyor gidiyorBaya önerilen bir mousepad aslında. Niye kazık diyorsunuz hocam ? Ve ne önerirsiniz ? poron taban arıyorum
ya o değil de , kazık dedin iyi tamam bari sonrasında görüldü atmayın arkadaş. Ben de buna tav oluyorum. Kazık yazdıktan sonra başka bir şey öner öyle git. Görüldü atmak nedir abi. Yardımcı olmayacaksan hiç yorum yapma bari.Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...