Neler Yeni

Yardım Wraith ace series mousepad alınır mı ?

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu günceldir

Son düzenleme:

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith'in mousepadlari genel olarak güzeldir ancak muadillerine göre pahalı kaçmış olabilir. Swarcow diye bir youtuber var, onun mousepad incelemelerine bakarak karar vermeni öneririm.
Swarcowun videolarını düzenli olarak izliyorum hocam fakat şuan yurtiçinde bu wraith ace serisi veya esptiger serisi dışında alınabilecek poron taban mousepad bulunmuyor. Aslında gönlümde lgg satürn pro veya artisan mousepadlar var. Ama maalesef gümrük mevzuatından dolayı getirtemiyorum.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Tiger'in tabanı bir tık daha kalın olduğu için daha kaliteli hissettirebilir ancak bence de illaki poron taban diyorsan wraith baskısından dolayı daha mantıklı. Göze daha hoş gözükür.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

mr.ghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed Mehmetgil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kazık ürün kralı

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Gelen geçen kazık diyor gidiyor :D Baya önerilen bir mousepad aslında. Niye kazık diyorsunuz hocam ? Ve ne önerirsiniz ? poron taban arıyorum
Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...

Krmm

80+ Bronze
Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...
ya o değil de , kazık dedin iyi tamam bari sonrasında görüldü atmayın arkadaş. Ben de buna tav oluyorum. Kazık yazdıktan sonra başka bir şey öner öyle git. Görüldü atmak nedir abi. Yardımcı olmayacaksan hiç yorum yapma bari.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Batuhan Divrik
Ben ace serisini kullanıyorum bence bu fiyatta başka bir rakibi yok. Ben de almadan önce araştırmıştım ama dediğiniz gibi konuya pahalı yazmaya giren ama hiçbir öneri sunamayan geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,648
Üyeler
172,265
Son üye
cenkcook
Top Bottom