- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır hocam öneririmHocam yanlış yazdım kb alınır mı diyecektim
Alınır hocam öneririmHocam yanlış yazdım kb alınır mı diyecektim
Şarjı nasıl gidiyorAlınır hocam öneririm
bende pro max modeli mevcut 500 mah olması baya götürtüyor şarjını fakat extreme modeli 200 mah yani 4-5 gün rahat götürürŞarjı nasıl gidiyor
Günde 2 saat oynuyorum 1 hafta idare eder mi? 4k hz kulanıcambende pro max modeli mevcut 500 mah olması baya götürtüyor şarjını fakat extreme modeli 200 mah yani 4-5 gün rahat götürür
1 hafta değilde 5 gün falan giderGünde 2 saat oynuyorum 1 hafta idare eder mi? 4k hz kulanıcam
Alınır mı bu şekilde1 hafta değilde 5 gün falan gider
Alınır, zur diye kod mu varmış ilk defa gördüm Conlife dene fazla mı veriyor acabaAlınır mı bu şekilde
Bide ben şey dicem bende asus rog mouse var 90 gram ve 1000hz fark çok hisedermiyim sapa sağlam mouse geçilir mi bunaAlınır, zur diye kod mu varmış ilk defa gördüm Conlife dene fazla mı veriyor acaba
Yurtdışında 30 dolar bandına söyleyebileceğimiz bir ürün yok mu illa vergi mi ödememiz lazım
wraithde bi cimrilik var ya adamlar tr markası olmasına rağmen hiç adam akıllı kampanya vs gormuyoruz kargo parasını bile kod girmesek bizden aliyorlar parasını boyle ufak tefek indrimler olsa + wraith markalı ürünlrde fiyat daha dusuk olması gerekirdi yani ace serisi mousepadleri bukdr pahalıdan satmalarının sebebi esptiger xraypad'e vs denkmiş gibi gözükmek ace storm var bende 2.1k civarı edecek bir mousepad kesinlikle değil 50x50 olması tek artısı malzeme kalitesi olarak diğrlerine yaklaşamaz yani bu wraithin mousepadlerinin hakkı 1.5 1.2k falan özellikle türkiyede yani bunlara vergisiyle vs max maaliyetleri 300tl bile değildir padlerin cok g0tleri kalktı kısaca tr'de başka adam akıllı firma da yokki bu tarz urunler satan duzgun