Evet aldım kargo ücretsiz kodu da kullandım 2 kupondan faydalandım.w75 indirimde şuan
Uygulandı 780Tl cashback aldım.İyzico uygulanmıyor sanırım
Hani diğer arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşsanız mi acaba?Evet aldım kargo ücretsiz kodu da kullandım 2 kupondan faydalandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulandı 780Tl cashback aldım.
İYİZİCO İLE ödeme yaptım ama nasıl cashback gelecek ? ödeme yaptıgım kartı iyizco uygulamasına kayıt etmek yetiyor mu ?Evet aldım kargo ücretsiz kodu da kullandım 2 kupondan faydalandım.
Uygulandı 780Tl cashback aldım.
link var mi hocam, baktigimda standart fiyattaysi az oncew75 indirimde şuan
Neyi paylaşayım dostum https://challenges.bbl.co/ burada işte kodlar insta sayfasında linki vermiş ya konuyu açan arkadaş.Hani diğer arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşsanız mi acaba?
hayır gerekmiyor bana direkt geldi cashback.İYİZİCO İLE ödeme yaptım ama nasıl cashback gelecek ? ödeme yaptıgım kartı iyizco uygulamasına kayıt etmek yetiyor mu ?
uygulamadan mı girmek gerek siteye . ben uygulamadan girmeden yaptım ?Neyi paylaşayım dostum https://challenges.bbl.co/ burada işte kodlar insta sayfasında linki vermiş ya konuyu açan arkadaş.
hayır gerekmiyor bana direkt geldi cashback.
yok dostum pc den aldım ben direkt wraithten. İyzico ile öde seçeneği ile numaranı giriyorsun sonra kredi kartınla alıyorsun.uygulamadan mı girmek gerek siteye . ben uygulamadan girmeden yaptım ?
senin gibi yaptım. umarım bi sıkıntı olmaz.yok dostum pc den aldım ben direkt wraithten. İyzico ile öde seçeneği ile numaranı giriyorsun sonra kredi kartınla alıyorsun.
kupon bıtmıs somurmusleruygulamadan mı girmek gerek siteye . ben uygulamadan girmeden yaptım ?
valla ben ikisinde kullandım. eğer cashback de gelirse 3.2 ya almış olacagımkupon bıtmıs somurmusler
Cashback hemen geliyor kanka iyzicoya girip baksana. Gelmediyse bir sıkıntı var. Kampanyaya katıldın mı?valla ben ikisinde kullandım. eğer cashback de gelirse 3.2 ya almış olacagım
katıldım. 5-10 dk oldu sipariş vereli. kartımı da kaydettim hatta .Cashback hemen geliyor kanka iyzicoya girip baksana. Gelmediyse bir sıkıntı var. Kampanyaya katıldın mı?