- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman bunu alıyorum teşekkürlerAynen hem AMD logosu ayrı hem çizgi ayrı hem içi ayrı
o zaman bunu alıyorum teşekkürlerAynen hem AMD logosu ayrı hem çizgi ayrı hem içi ayrı
hocam galiba benim kablolar tam bağlı değil çünkü ben programdan değiştiremiyorum put CM in diyor acaba sende kablolar düzgün mu sende de bu hata var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
bendee hazır sistem aldım da o kabloyu takmamışlar galiba değiştiremiyorum bir türlüBende hata vermedi hiç. Ve de kablolamayı ben yapmadım hazır geldi.
bendee hazır sistem aldım da o kabloyu takmamışlar galiba değiştiremiyorum bir türlü
zmaan önemli değil atarmısın bi
zmaan önemli değil atarmısın bi
dostum bunlara güven olmuyor ya amd bildiğimiz sogutucu bunların markaları vs nsaıl soguttugu hakında bilgimiz yokKardan adam 6 isı boruları CPU soÄutucu 4 Pin PWM RGB PC sessiz Intel LGA 1700 2011 1200 1150 1151 X79 X99 E5 AMD AM5 AM4 CPU soÄutma fanı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com6 Isı Borusu RGB CPU SoÄutucu Radyatör Sessiz PWM 4PIN 150 W Intel LGA 1150 1151 1155 1200 1700 2011 X79 X99 AM3 AM4 Ventilador - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
yinede teşekkürlerdostum bunlara güven olmuyor ya AMD bildiğimiz sogutucu bunların markaları vs nsaıl soguttugu hakında bilgimiz yok
hocam kablolar böyle acaba gözüne çarpan bir şey var mı?Fandan çıkan bütün kabloların takıldığı yerleri veya takılı olup olmadığını kontrol et derim. En iyi çözüm böyle olacaktır.
Valla iyi ama sessiz değil haberiniz olsunWraith Prism daha iyi soğutuyor. Ben kullandığım için söylemiyorum ama aşırı sessiz ve görüntü olarakda baya iyi.
Aynen fiyatlar 450-500 civarı
hocam kablolar böyle acaba gözüne çarpan bir şey var mı?
Alıntıyı görüntüle
Valla iyi ama sessiz değil haberiniz olsun
Fanının hızı kaçta çalışıyor biliyor musun ? Yada turbo açık mı. Turbo açık ise çok ses yapıyor ve çoğu kişi şikayetçiEkran kartının altındaki kablolar fanla alakalı değil ama öbür fotoğraftaki siyah kablo önemli o da doğru yere takılmış.
Hata mesajı olarak tam ne veriyordu birdaha söyleyebilirmisiniz?
Sesi aşırı az geliyo onu da kasaya kulağını yaslayınca duyuyosun. Senin fanında bi sıkıntı olabilir.
Fanının hızı kaçta çalışıyor biliyor musun ? Yada turbo açık mı. Turbo açık ise çok ses yapıyor ve çoğu kişi şikayetçi
Kasa masanın altında ve turbo modun açık değil ise sessiz evet.Kaçta çalıştığını tam bilmiyorum ama şuana kadar birkaç oyunu ultra grafiklerde sistemin kendi sınırlarının üstünde oynadım ve hiçbir zaman duyabileceğim kadar ses çıkardığını duymadım.
Kasa masanın altında ve turbo modun açık değil ise sessiz evet.