biraz fazla mı salladınız yoksa kalitesi mi böyle. Bu arada bilmiyorum gönderdiklerine göre vardır bir işlevi.Alıntıyı görüntüle
Merhaba . Wraith prism cpu fan bağlantısını yaptım fakat bu 2 kablo ne işe yarıyor anlamadım takmam gerekiyormu yoksa opsiyonelmi.
Ön USB 2.0'lı olan öyle. Normal RGB olanı takınca soğutucudaki ışık bulunan her taraf aynı yanıyor ve bu bana göre kötü bir şey. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımında zibilyon tane ayar var, çok hoş.Cooler Master uygulaması ile RGB ışıkları kontrol etmek için o kablo.
Evet hemde insanların kendi yaptığı çok iyi ayarları hazır olarak kullanabiliyorsun (içe aktararak)Ön USB 2.0'lı olan öyle. Normal RGB olanı takınca soğutucudaki her ışık bulunan taraf aynı yanıyor ve bu bana göre kötü bir şey. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımında zibilyon tane ayar var, çok hoş.
İnsan her gün yeni bir şey öğreniyor.Ön USB 2.0'lı olan öyle. Normal RGB olanı takınca soğutucudaki ışık bulunan her taraf aynı yanıyor ve bu bana göre kötü bir şey. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımında zibilyon tane ayar var, çok hoş.
Aynen. Böyle her ayarı bize sunabilen her şeyi çok seviyorum ya.Evet hemde insanların kendi yaptığı çok iyi ayarları hazır olarak kullanabiliyorsun (içe aktararak)
Bu arada yanlış anlaşılmasın, dalga geçmek amacıyla veya "bilmiyor bu " demek amacıyla demedim bunu.İnsan her gün yeni bir şey öğreniyor.
Aynen. Böyle her ayarı bize sunabilen her şeyi çok seviyorum ya.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, dalga geçmek amacıyla veya "bilmiyor bu " demek amacıyla demedim bunu.
Eyvallah. Ne yalan söyleyeyim ayıp olacağı için birine "bilmiyorsun" demeyi sevmiyorum. Böyle şeylere dikkat ediyorum nedense.Yok hocam olur mu öyle şey. Bilmiyorsam da "bilmiyorsun" diyin yani. Başım üstüne