Neler Yeni

Wraith Sense IEM Kulaklık alınır mı?

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Ülker
uzun süre kulak üstü kulak üstü kulaklık kulandım. Oyun oynamak için almahyı düşündüm.Bu fiyata en mantklı bu geldi. bu fiyat aralığında kulak üstü kulaklık varsada düşünebilirim.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
uzun süre kulak üstü kulak üstü kulaklık kulandım. Oyun oynamak için almahyı düşündüm.Bu fiyata en mantklı bu geldi. bu fiyat aralığında kulak üstü kulaklık varsada düşünebilirim.
1 haftadır kullanıyorum beğendim mikrofonu falanda tatmin edici bir düzeyde. Bu fiyatlarda alınır.

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Ülker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 haftadır kullanıyorum beğendim mikrofonu falanda tatmin edici bir düzeyde. Bu fiyatlarda alınır.
internetten izlediğim incelemede sesleri doğru vermiyo gib ibişey demişti sağdan ses veriyor ama sağda adam yok gibi öyle bir sıkıntı yaşadınmı

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
internetten izlediğim incelemede sesleri doğru vermiyo gib ibişey demişti sağdan ses veriyor ama sağda adam yok gibi öyle bir sıkıntı yaşadınmı
Yaşamadım hocam. Kablo çıkartılabildiği için yanlış tarafa yanlış kabloyu takmış olabilirler.

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Ülker
Yaşamadım hocam. Kablo çıkartılabildiği için yanlış tarafa yanlış kabloyu takmış olabilirler.
anladım peki bu fiyat aralığında başka iem kulaklık varnıdır önerebilceğiniz

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Ben pro modelini kullanıyorum, ses kalitesi olarak aşırı memnun kaldığımı söyleyemem açıkçası. Normalde Cloud 2 kullandığım için kulakiçi olarak bunu tercih ettim fakat Cloud 2 ses kalitesi olarak açık ara daha iyi. Kulaklıklara meraklı olan bir arkadaşım Truthear Zero Red IEM'i çok önermişti. Fiyatı biraz pahalı fakat incelemelerdeki yorumlar vs tatmin edici

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Ülker

JrawN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru