1 haftadır kullanıyorum beğendim mikrofonu falanda tatmin edici bir düzeyde. Bu fiyatlarda alınır.uzun süre kulak üstü kulak üstü kulaklık kulandım. Oyun oynamak için almahyı düşündüm.Bu fiyata en mantklı bu geldi. bu fiyat aralığında kulak üstü kulaklık varsada düşünebilirim.
internetten izlediğim incelemede sesleri doğru vermiyo gib ibişey demişti sağdan ses veriyor ama sağda adam yok gibi öyle bir sıkıntı yaşadınmı1 haftadır kullanıyorum beğendim mikrofonu falanda tatmin edici bir düzeyde. Bu fiyatlarda alınır.
Yaşamadım hocam. Kablo çıkartılabildiği için yanlış tarafa yanlış kabloyu takmış olabilirler.internetten izlediğim incelemede sesleri doğru vermiyo gib ibişey demişti sağdan ses veriyor ama sağda adam yok gibi öyle bir sıkıntı yaşadınmı
anladım peki bu fiyat aralığında başka iem kulaklık varnıdır önerebilceğinizYaşamadım hocam. Kablo çıkartılabildiği için yanlış tarafa yanlış kabloyu takmış olabilirler.
Kz szn pro x var hocam 1150 lira civarında.anladım peki bu fiyat aralığında başka iem kulaklık varnıdır önerebilceğiniz
800 civarı bir fiyatı var amazondaKz szn pro x var hocam 1150 lira civarında.
Kendi sitesinden bakmıştım hocam. Amazonda ucuzsa orda da alınabilir.800 civarı bir fiyatı var amazonda
peki sende iem den iyimidrKendi sitesinden bakmıştım hocam. Amazonda ucuzsa orda da alınabilir.
Bilmiyorum hocam onu. Sense iem daha iyi olabilir.peki sende iem den iyimidr
peki sürücülü olanmı daha mantıklı olur sürücüsüz olanmıBilmiyorum hocam onu. Sense iem daha iyi olabilir.