ön sipariş indirimi var.800tl verilmez hem niye sıcak fırsatta bu?
Arkadaşlar konuyu okuyun önce ya , belirttik değil mi oraya TÜRKÇE diye , bizde biliyoruz aliexpress te ucuza bir sürü olduğunu. Direk zıplamadan konuyu okuyun rica ediyorum.Bu ne la, yari fiyatina aliexpress'de mis gibi keycapsler var.
Ön sipariş indirimi olunca sıcak fırsatmı oluyor ?ön sipariş indirimi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar konuyu okuyun önce ya , belirttik değil mi oraya TÜRKÇE diye , bizde biliyoruz aliexpress te ucuza bir sürü olduğunu. Direk zıplamadan konuyu okuyun rica ediyorum.
sıkıntın varsa modlara bildir sorun görürlerse kilitlerler. Bu konuda seninle muhattap olacak değilim , beğenmezsen engellersin.Ön sipariş indirimi olunca sıcak fırsatmı oluyor ?
Evetse daha cevap verme ön sipariş indirimi olan her ürünü sıcak fırsatlara aç bidakine
AliExpress'te Türkçe keycap mi var yoksa lütfen böyle yorumlar yapmayın.Bu ne la, yari fiyatina aliexpress'de mis gibi keycapsler var.
olmaz hocam low profıle klavyede key caps degısterceksenız en az onun kadar para odersınız ortana v3x icin gecerlıAcaba bu keycaps razer ornata v3x ile uyumlu mu ?
ne sıkıntı yasadınız acabaVXE V1 kulaklıkta yaptıklarından sonra bir daha wraithten alışveriş yapmamaya karar verdim. İstediği kadar fırsat olsa bile.
Sanane arkadaşım milletin nasıl kullanmak istediğinden ? Belki öyle gözükmesini seviyor , milletin parasının bekçisi misiniz ? Çok meraklısınız insanların her şeyine karışmaya.ula herkes tutturmuş türkçe keycap diye 6 tane harfin yerini unutcak kadarda vitamin eksikliği olmasın zor bişe değil bi zahmet ezberleyin dostlar
valla turkce keycaps arıyomda yokmu uygun fıyatlıSanane arkadaşım milletin nasıl kullanmak istediğinden ? Belki öyle gözükmesini seviyor , milletin parasının bekçisi misiniz ? Çok meraklısınız insanların her şeyine karışmaya.