🔥İndirim Wraith Türkçe Keycaps Çıkarmış !🔥

Bu ne la, yari fiyatina aliexpress'de mis gibi keycapsler var.

800tl verilmez hem niye sıcak fırsatta bu?
ön sipariş indirimi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ne la, yari fiyatina aliexpress'de mis gibi keycapsler var.
Arkadaşlar konuyu okuyun önce ya , belirttik değil mi oraya TÜRKÇE diye , bizde biliyoruz aliexpress te ucuza bir sürü olduğunu. Direk zıplamadan konuyu okuyun rica ediyorum.

Güzel duruyor fakat Wraith'in politikaları sert. Kendi üretimleri de var, alıp sattıkları da. 800 TL Buna vermek yerine HyperX Puding Denerim.

Klavyemden pahalı 🤣

ön sipariş indirimi var.

Arkadaşlar konuyu okuyun önce ya , belirttik değil mi oraya TÜRKÇE diye , bizde biliyoruz aliexpress te ucuza bir sürü olduğunu. Direk zıplamadan konuyu okuyun rica ediyorum.
Ön sipariş indirimi olunca sıcak fırsatmı oluyor ?
Evetse daha cevap verme ön sipariş indirimi olan her ürünü sıcak fırsatlara aç bidakine

VXE V1 kulaklıkta yaptıklarından sonra bir daha wraithten alışveriş yapmamaya karar verdim. İstediği kadar fırsat olsa bile.

Ön sipariş indirimi olunca sıcak fırsatmı oluyor ?
Evetse daha cevap verme ön sipariş indirimi olan her ürünü sıcak fırsatlara aç bidakine
sıkıntın varsa modlara bildir sorun görürlerse kilitlerler. Bu konuda seninle muhattap olacak değilim , beğenmezsen engellersin.

ula herkes tutturmuş türkçe keycap diye 6 tane harfin yerini unutcak kadarda vitamin eksikliği olmasın zor bişe değil bi zahmet ezberleyin dostlar

Acaba bu keycaps razer ornata v3x ile uyumlu mu ?
olmaz hocam low profıle klavyede key caps degısterceksenız en az onun kadar para odersınız ortana v3x icin gecerlı

VXE V1 kulaklıkta yaptıklarından sonra bir daha wraithten alışveriş yapmamaya karar verdim. İstediği kadar fırsat olsa bile.
ne sıkıntı yasadınız acaba

ula herkes tutturmuş türkçe keycap diye 6 tane harfin yerini unutcak kadarda vitamin eksikliği olmasın zor bişe değil bi zahmet ezberleyin dostlar
Sanane arkadaşım milletin nasıl kullanmak istediğinden ? Belki öyle gözükmesini seviyor , milletin parasının bekçisi misiniz ? Çok meraklısınız insanların her şeyine karışmaya.

Sanane arkadaşım milletin nasıl kullanmak istediğinden ? Belki öyle gözükmesini seviyor , milletin parasının bekçisi misiniz ? Çok meraklısınız insanların her şeyine karışmaya.
valla turkce keycaps arıyomda yokmu uygun fıyatlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,596
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri