🔥İndirim Wraith Türkçe Keycaps Çıkarmış !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,621
Piyasada uzun zamandır Türkçe keycaps kıtlığı vardı çok iyi olmuş , umarım pudding ve transparan baskılı seçenekleri de gelir. Yabancı dil klavye kullanan arkadaşlar bakabilir seçenekler güzel duruyor. Tuşlar PBT ve Çift enjeksiyonluymuş. Şuan ön sipariş indirimi var ilgilenen arkadaşlar değerlendirebilir. Fiyatı piyasayla benzer ama ben biraz daha uygun fiyatlı olmasını isterdim açıkçası , muadili az zaten , Wraith kar marjını biraz yüksek tutuyor. :hackerman: :F:

Son düzenleme:
Piyasada uzun zamandır Türkçe keycaps kıtlığı vardı çok iyi olmuş , umarım pudding ve transparan baskılı seçenekleri de gelir. Yabancı dil klavye kullanan arkadaşlar değerlendirebilir seçenekler güzel duruyor. Tuşlar PBT ve Çift enjeksiyonluymuş. Şuan ön sipariş indirimi var ilgilenen arkadaşlar değerlendirebilir. Fiyatı piyasayla benzer ama ben biraz daha uygun fiyatlı olmasını isterdim açıkçası , muadili az zaten , Wraith kar marjını biraz yüksek tutuyor. :hackerman: :F:

Bu lazer kesim mi bir türlü öğrenemedim. Rgb geçiriyor mu?

Cok sade olmasıbiraz kotu olmus
yani umarım devamını getirirler farklı çeşitlerle beraber. Genelde bir projeyi yapıp uzun süre devamını getirmiyorlar ya da bırakıyorlar. Muadili az zaten daha çok seri üretime geçseler bolca müşteri bulabilirler.

800 bence baya fazla bunun için aliexpressten almak daha mantıklı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraith bildiğim kadarıyla yurtdışından getirip satıyor
Türkçe var mı ki ?

gri üstü siyah yapana kadar bir tane siyah üstü beyaz veya şeffaf yapsalarmış, ilk önce klasik yapacakları yerde acayip tasarımlara kaçıyorlar

Acaba bu keycaps razer ornata v3x ile uyumlu mu ?

Bu lazer kesim mi bir türlü öğrenemedim. Rgb geçiriyor mu?
transparan dediğimden bahsediyorsunuz sanırım her tuş şeffaf ayarladığınız renge göre yanıyor. O özellik yok sanırım.
1724270333970.png

800 bence baya fazla bunun için aliexpressten almak daha mantıklı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wraith bildiğim kadarıyla yurtdışından getirip satıyor
hocam olayı türkçe olması zaten bizde biliyoruz aliexpress te olduğunu :D

ek olarak ön sipariş ürünü diye yazıyor alıcakların haberi olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,856
Üyeler