Wraith Vxe R1 - Attack Shark R1 ?

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1400
Merhabalar dostlar hangi mouseyi seçeceğime karar veremedim.Şuanda Steelseries Rival 3 kablolu kullanıyorum 3 sene oldu alalı hiçbir sıkıntısı olmadı.Ama siyah renginden dolayı değişesim var.Bana beyaz wireless mouse lazım.Bayağı bir gezindim ama bu fiyat bandında başka bulamıyorum.BÜTÇE 1400TL.2 mousenin incelemelerinde de kopma donma vs. sıkıntılar var gibi sizce ne almalıyım.

Merhabalar dostlar hangi mouseyi seçeceğime karar veremedim.Şuanda Steelseries Rival 3 kablolu kullanıyorum 3 sene oldu alalı hiçbir sıkıntısı olmadı.Ama siyah renginden dolayı değişesim var.Bana beyaz wireless mouse lazım.Bayağı bir gezindim ama bu fiyat bandında başka bulamıyorum.BÜTÇE 1400TL.2 mousenin incelemelerinde de kopma donma vs. sıkıntılar var gibi sizce ne almalıyım.
r1 daha iyidir. x1 se bakabilirsin bende bir aralar vardı baya iyi bir mouseydi özellikle alin büyükse aşık olursun o derece. ama rival 3 ten sonra tüy gibi gelir haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000058909.webp

böyle birşeydi

Vxe daha iyi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz r1 kullandım berbat atk a9 plus indirime düşerse onuda alabilirim bilmiyorum indirimde ne kadar olur
Wraith'in kendi sitesinden alacağım kargoda veya aksi durumda iadede sıkıntı yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri