VXE R1 alınır mı?? başka öneri varmı

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Düz r1 modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Tutuş şeklim claw grip. Steelseries rival 3 wireless den geçeceğim. ATK X1 s ATK A9 plus falanda var sizce hangisi tercih edilmeli? Elim 20cm uzunluğa 10 cm genişliğe sahip. X1 s ve A9 plus lar kronik diye duydum mcu larımı ne onlar yeni yeni çıkmış.

R1 kullaniyorum günde 8 saat civari kullaniyorum desem 2 günde bitiyor sarji r1 in 250 mah pili hic yeterli değil

R1 kullaniyorum günde 8 saat civari kullaniyorum desem 2 günde bitiyor sarji r1 in 250 mah pili hic yeterli değil
bende çok fazla oyun oynuyorum. 8 den daha fazla. şarj dışında memnunmusunuz herhangi bir sorun çıkardımı bugüne kadar?

bende çok fazla oyun oynuyorum. 8 den daha fazla. şarj dışında memnunmusunuz herhangi bir sorun çıkardımı bugüne kadar?
Ben ikinci el olarak aldim 1hafta kadar oldu bana geleli, herhangi bir sorunu yok hafif ve boyutu yeterli ama tutuş icin bir sey diyemem,yaziliminda yaptığım ayarlari kaydetmeyi cozemedim bir tek yazilimin bazi kisimlari çince çünkü

Ben ikinci el olarak aldim 1hafta kadar oldu bana geleli, herhangi bir sorunu yok hafif ve boyutu yeterli ama tutuş icin bir sey diyemem,yaziliminda yaptığım ayarlari kaydetmeyi cozemedim bir tek yazilimin bazi kisimlari çince çünkü
Kimse net bir cevap vermiyorki. ATK a9 plus alacağım galiba. batarya olarak daha iyi herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri