Beyaz renk güçlü ledlerde iyi yanar genelde. Ayrıca uzun süre beyaz kullanmak ledi öldürür zamanla sarıya vs yakın yanar. Wraith max kalite diyebilirizwraith w60 aldım ama ışıklandırması düzgün çalışmıyor beyaz renk yanmıyor kırmızı yok gibi gözüküyor yazılımsal bir hata mı acaba
anlatamadım galiba klavyede sadece mavi bide yeşil renkler yanıyor ,Beyaz renk güçlü ledlerde iyi yanar genelde. Ayrıca uzun süre beyaz kullanmak ledi öldürür zamanla sarıya vs yakın yanar. Wraith max kalite diyebiliriz![]()
anlatamadım galiba klavyede sadece mavi bide yeşil renkler yanıyor ,switchleri mavi renkte o yuzden oyle gozukuyor rgb
tamam iste switchin rengi mavi oldugu icin cikan renkler oyle gozukuyor klavyede sorun yok yani uretim oyle direktanlatamadım galiba klavyede sadece mavi bide yeşil renkler yanıyor ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlatamadım galiba klavyede sadece mavi bide yeşil renkler yanıyor ,
onla alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa mavi rengini vermez uygulamada mor rengini seçiyorum farklı bir renk yanıyortamam iste switchin rengi mavi oldugu icin cikan renkler oyle gozukuyor klavyede sorun yok yani uretim oyle direkt
dostum mavi switchde neden mavi renk vermesin genede kafan karistiysa yaz destegeonla alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa mavi rengini vermez uygulamada mor rengini seçiyorum farklı bir renk yanıyor