Wraith w60 Yeni Klavye

bwNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,515
Yeni çıkardılar nasıl sizce alınır mı w75 le farkı var mı kısaca incelendiğinde

Güzel duruyor. Bence w75 yerine daha tercih edilebir bir model. Özellikleri falan da iyi aliminyum kasa olsun farklı bir şıklık katmış klavyeye. Fun60 yerine tercih edilebilir. Tek dezavanatajı kablolu olması. Onun da pek sorun olacağını düşünmüyorum.

Adı üstünde birisi %75 layout diğeri %60 teknik olarak özellik farkı olduğunu düşünmüyorum.

Güzel duruyor. Bence w75 yerine daha tercih edilebir bir model. Özellikleri falan da iyi aliminyum kasa olsun farklı bir şıklık katmış klavyeye. Fun60 yerine tercih edilebilir. Tek dezavanatajı kablolu olması. Onun da pek sorun olacağını düşünmüyorum.
Adı üstünde birisi %75 layout diğeri %60 teknik olarak özellik farkı olduğunu düşünmüyorum.
hangi renk sizce?

bu wraith neden öneriliyor kaliteli mi yoksa sadece türk malı (sözde) olduğu için mi

Kitsune Edition güzel duruyor bence düz beyaz ve siyah sıktı beni artık açıkçası.
kitsune diğerine göre biraz daha pahalı tuşları daha kaliteli herhalde ben mavi beyaz aldım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu wraith neden öneriliyor kaliteli mi yoksa sadece türk malı (sözde) olduğu için mi
Benim bir fikrim yok

kitsune diğerine göre biraz daha pahalı tuşları daha kaliteli herhalde ben mavi beyaz aldım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bir fikrim yok
5 side dye-sub keycap ile geliyor çünkü evet.

iyi duruyor swar koduyla alıyordum ben indirim oluyordu onu da ekleyebilirsiniz alacaksanız

Geri