merhaba bendede aynı sorun var 7 saat ıcınde kendı kendıne toplam 10 tusa basım ve tuslarım 0.1mm ayarlı sız sorunu cozdunuzmubazı tuşlar kendi kendine basıyor bu nasıl düzelir yoksa iade yada değişim mi istiyim?
hayır 1 hafta önce 2 . kez geldi garantiden sorun devam ediyor şimdi yazdım tekrar servise gönderin diyorlar sende battın bu bataklığa geçmiş olsun.merhaba bendede aynı sorun var 7 saat ıcınde kendı kendıne toplam 10 tusa basım ve tuslarım 0.1mm ayarlı sız sorunu cozdunuzmu
kanka cozumu sanırım buldum whraıte maıl attım ve bana bunu dedıler bende tusları 0.2mm yaptım 40 dk falan txt dosyası acıp bekledım bırsey spamlamamıs yatmadan once gene deneycegımhayır 1 hafta önce 2 . kez geldi garantiden sorun devam ediyor şimdi yazdım tekrar servise gönderin diyorlar sende battın bu bataklığa geçmiş olsun.
bende yaptım onları ne kadar azaltırsan hassasiyeti o kadar çok basıyor yükseltince az basıyor ama yine de basıyor mesela ben 0.9 da kullanıyorum basmasın diye arada yine basıyor. bu yazıyı bana da gönderdiler şimdi tekrar servise gönderin diyorlar eğer arada bassın sıkıntı olmaz diyorsan uğraşma ama ben uğraşıcam o kadar para verdim özelliğini kullanamıyorum.kanka cozumu sanırım buldum whraıte maıl attım ve bana bunu dedıler bende tusları 0.2mm yaptım 40 dk falan txt dosyası acıp bekledım bırsey spamlamamıs yatmadan once gene deneycegım
Alıntıyı görüntüle
ve bence txt dosyasında deneme https://keyboard-test.space/tr/ bu siteden dene bende capslock esc ctrl falan çok basıyor diğerlerine görekanka cozumu sanırım buldum whraıte maıl attım ve bana bunu dedıler bende tusları 0.2mm yaptım 40 dk falan txt dosyası acıp bekledım bırsey spamlamamıs yatmadan once gene deneycegım
Alıntıyı görüntüle
bu gece deneyecegım gelısme olursa haber verıcembende yaptım onları ne kadar azaltırsan hassasiyeti o kadar çok basıyor yükseltince az basıyor ama yine de basıyor mesela ben 0.9 da kullanıyorum basmasın diye arada yine basıyor. bu yazıyı bana da gönderdiler şimdi tekrar servise gönderin diyorlar eğer arada bassın sıkıntı olmaz diyorsan uğraşma ama ben uğraşıcam o kadar para verdim özelliğini kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bence txt dosyasında deneme https://keyboard-test.space/tr/ bu siteden dene bende capslock esc ctrl falan çok basıyor diğerlerine göre
reis 0.4mm aldım ve sorun cozuldubende yaptım onları ne kadar azaltırsan hassasiyeti o kadar çok basıyor yükseltince az basıyor ama yine de basıyor mesela ben 0.9 da kullanıyorum basmasın diye arada yine basıyor. bu yazıyı bana da gönderdiler şimdi tekrar servise gönderin diyorlar eğer arada bassın sıkıntı olmaz diyorsan uğraşma ama ben uğraşıcam o kadar para verdim özelliğini kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bence txt dosyasında deneme https://keyboard-test.space/tr/ bu siteden dene bende capslock esc ctrl falan çok basıyor diğerlerine göre
güzel o zaman 0.4mm de baya iyi değer onun üstü zaten yanlışlıkla basma ihtimali olur. ben 3. ye gönderiyorum garantiye yorum bile yazdım göstermiyorlar yorumumu 1 yıldız verdim diye.reis 0.4mm aldım ve sorun cozuldu
bence sende 0.4mm kullanmalısın kanka kalvye efsogüzel o zaman 0.4mm de baya iyi değer onun üstü zaten yanlışlıkla basma ihtimali olur. ben 3. ye gönderiyorum garantiye yorum bile yazdım göstermiyorlar yorumumu 1 yıldız verdim diye.
hepsini denedim de işte olmuyor yine sorun düzelmiyor senin adına sevindimbence sende 0.4mm kullanmalısın kanka kalvye efso
suanlık duzeldı bugun gene test edıcem umarım olumlu sonuc alırım da aklım seye takıldı garantı nedıyor sana cunku bozuk urunmü yoluyolar yada sıfır falanmı yolladılarhepsini denedim de işte olmuyor yine sorun düzelmiyor senin adına sevindim
düzelttik diyolar sürekli. şimdi de gelmiş bazı cihazlarda 0.2 mm üstünde kullanmanızı öneririz diyorlar yapınca yine olmuyor dedim tekrar yollayın dediler 3 oldu uğraşıcak mental kalmadı artık.suanlık duzeldı bugun gene test edıcem umarım olumlu sonuc alırım da aklım seye takıldı garantı nedıyor sana cunku bozuk urunmü yoluyolar yada sıfır falanmı yolladılar
umarım olumlu bir sonuc alırsın bence tuketıcı haklarına gitdüzelttik diyolar sürekli. şimdi de gelmiş bazı cihazlarda 0.2 mm üstünde kullanmanızı öneririz diyorlar yapınca yine olmuyor dedim tekrar yollayın dediler 3 oldu uğraşıcak mental kalmadı artık.