Neler Yeni

Wraithin ürünlerini önerir misiniz

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
evet bir de insanlar garanti sürecine çok laf söylemiş, kronik sorunlar yaşayanlar var ama galiba o eleştiriler mouse ürünleri için klavyelerde de benzer durum geçerli mi

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
evet bir de insanlar garanti sürecine çok laf söylemiş, kronik sorunlar yaşayanlar var ama galiba o eleştiriler mouse ürünleri için klavyelerde de benzer durum geçerli mi
Klavyelerde sorunu tespit etmesi daha kolay olacağı için aldığınız klavyede sorun çıkarsa garantinin sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
İçime sinerek önerebileceğim ürün yok. Ama fp ürünleri atayım.

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
İçime sinerek önerebileceğim ürün yok. Ama fp ürünleri atayım.
düzgün kullanımda 3-4 sene götürür mü hocam bunlar üstüne bir sıvı dökmediğimiz sürece

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
ürünler yurt dışından mı geliyor malum devletimiz 30euro gibi bir seviyeye indirdi vergi durumunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouseları da güzel midir ayrıca 2-3aya mouseumu da değiştirmek isterim cidden çok hoş tasarımlar var
İthalatçı bir firma. Kendi ürünleri de var. Beşiktaş E-Sports'a sponsor sanırsam. Aslında 2400 sattıkları Çin'den 1600-1500'e var ama bu gümrük işiyle artık onlardan almak zorunlu olacak. Ve onlar da fiyatı yükseltecek büyük ihtimalle. Çünkü onlar da ithal ediyor çoğu ürünü.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert ash
ürünler yurt dışından mı geliyor malum devletimiz 30euro gibi bir seviyeye indirdi vergi durumunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouseları da güzel midir ayrıca 2-3aya mouseumu da değiştirmek isterim cidden çok hoş tasarımlar var
ürünleri yurtdışından toplu alıp türkiyeden satıyorlar diye biliyorum

garanti meselesi 2 yıl birerbir degisimli ama konuyu uzatıyorlar diye duymustum bircok yerde.

Top Bottom