Wraithin ürünlerini önerir misiniz

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
https://wraithesports.com/collections/klavyeler?page=1 bu sitenin (ben ilk defa gördüm belki de ünlüdür) ürünlerini önerir misiniz? fiyatları ucuz da değil bu fiyatlara razer asus steelserieslerin de klavyeleri illaki var. Tercih edilebilir mi? Bir yerde Türk şirket gibi bir şey duydum ama canlı desteğe stok durumunu sorduğumda gümrük falan dedi ürünler yurt dışından mı geliyor?

çok iyi markadır
ürünler yurt dışından mı geliyor malum devletimiz 30euro gibi bir seviyeye indirdi vergi durumunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünler yurt dışından mı geliyor malum devletimiz 30euro gibi bir seviyeye indirdi vergi durumunu?
Mouseları da güzel midir ayrıca 2-3aya mouseumu da değiştirmek isterim cidden çok hoş tasarımlar var

Mouseları da güzel midir ayrıca 2-3aya mouseumu da değiştirmek isterim cidden çok hoş tasarımlar var
bildiğim kadarıyla hayır

Kaliteli bir marka. Hayır yurtdışından gelmiyor zaten o yüzden ekipmanların çoğunu buradan alıyoruz/almak zorunda bırakıldık.
1723635908471.png

hocam neden burada gümrük diye belirtmiş o zaman bilmediğimden soruyorum.

bildiğim kadarıyla hayır

Türkiye içi yani onlar yurtdışından alıyor ama satış yeri Türkiye. Ancak markaların disbritörleri ülkemizde olmadığı için garanti hizmetini kendileri veriyor.

Türkiye içi yani onlar yurtdışından alıyor ama satış yeri Türkiye. Ancak markaların disbritörleri ülkemizde olmadığı için garanti hizmetini kendileri veriyor.
önerdiğiniz belli bir klavye modeli var mı? analog klavye çıkarmışlar ama stokları bitmiş parasına değecek dediğiniz önereceğiniz klavye var mı?

Geri