Wrc 7 bence dirt tarzı güzel oyun ama kontrolleri çok zor eğer alışkın isen dirtBaşlıkta yazdığım oyunlardan hangisini almalıyım
anladım peki gelecek zamanda iksinden hangisi daha çok değerlenirİkisi de farklı tarza oyun. Rally sporuna merakın varsa ve araba sürmeyi seviyorsan WRC 7. Araç parçalarına merakın varsa Car Mechanic Simulator 2014. Biliyorum Car Mechanic Simulator'da da araç sürme özelliği var ancak ana tema o değil ve bildiğim kadarıyla araç fizikleri iyi değil.
İkisi de eski oyun değerlenmekten kastın nedir? Hangisinden eğleneceğini düşünüyorsan onu al, ikisi de neredeyse 1 ekmek parası.anladım peki gelecek zamanda iksinden hangisi daha çok değerlenir
dolar kuru 25 yapılınca hangisi daha değerli olur gibiİkisi de eski oyun değerlenmekten kastın nedir? Hangisinden eğleneceğini düşünüyorsan onu al, ikisi de neredeyse 1 ekmek parası.
O konuda bir tahminde bulunamam.dolar kuru 25 yapılınca hangisi daha değerli olur gibi
car mec i aldım gitti hocam teşekkürler zaten 1 ekmek anca alınıyor bu parayaO konuda bir tahminde bulunamam.
kütüphanede asetto forza vb. doluO konuda bir tahminde bulunamam.