Evet bangooddan aldım 3-4 gün oldu ortalama siparişi vereli şuanda böyle gözüküyor ancak bu firmayla kargosu gelmeyen çok kişi var sanırsam öyle gördüm ondan konu açtım yaBanggood'tan bir ürün aldığımda - muhtemelen sizde ordan aldınız- 9 gün içinde getirmişlerdi. Araştırdığımda Türk Hava Yolları'na aitmiş.
Birde hocam Türkiye'de hangi firmayla geliyor ptt aras vs.Banggood'tan bir ürün aldığımda - muhtemelen sizde ordan aldınız- 9 gün içinde getirmişlerdi. Araştırdığımda Türk Hava Yolları'na aitmiş.
Bana geldi. Şurdan takip edebilirsin.Evet bangooddan aldım 3-4 gün oldu ortalama siparişi vereli şuanda böyle gözüküyor ancak bu firmayla kargosu gelmeyen çok kişi var sanırsam öyle gördüm ondan konu açtım ya
Alıntıyı görüntüle
Bana Aras getirmişti yanlış hatırlamıyorsam.Evet bangooddan aldım 3-4 gün oldu ortalama siparişi vereli şuanda böyle gözüküyor ancak bu firmayla kargosu gelmeyen çok kişi var sanırsam öyle gördüm ondan konu açtım ya
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hocam Türkiye'de hangi firmayla geliyor ptt aras vs.
17track isimli uygulamayla takip ediyorum genede teşekkürler hocam peki hangi firmayla geliyor eve ptt aras vs.Bana geldi. Şurdan takip edebilirsin.
Anladım teşekkürlerBana Aras getirmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Ne bahane uydurdu hocam1 haftada ürün istanbula geldi sonra ist dışında yaşadığım için aras kargoya verdiler fakat aras kargo bahaneler uydurup wwe deposuna geri gönderdi depo tekrar bana gönderdi derken teslim aldım.