WXE R1 ATK HUB GÖRMÜYOR

jesia

80+
Reaksiyon skoru
131
Kaç zamandır bağlantı olarak sıkıntısız kullandığım mouse bu gün sabah bilgisayar açıldığında görmüyordu başka bir mouse taktım sorun yok kapat aç driver sil yükle sarja tak falan her şeyi denedim. En son bt ile bağlanabildim bt ile kullanmamda bir sorun yok ama 2.4 bağlantıyı yapmıyor.
{68BFED47-B800-48C0-AE8E-D1B7FD2D41AA}.png

Son düzenleme:
Ben indirmeden direk webden giriyoum atk huba, bir de web sitesi yazılımını denesene belki orda görür. Add new equipment dedikten sonra mouseun çıkması lazım seçeneklerde. (direkt başlığı okuyup yazdım ama direkt bilgisayar mı görmüyor yoksa sadece hub mu?)

30 dakika sonra geldi garip bir şekilde bakalım tekrar olucak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben indirmeden direk webden giriyoum atk huba, bir de web sitesi yazılımını denesene belki orda görür. Add new equipment dedikten sonra mouseun çıkması lazım seçeneklerde. (direkt başlığı okuyup yazdım ama direkt bilgisayar mı görmüyor yoksa sadece hub mu?)

Bunların hepsini yaptım.
ilk olarak Mouse'unun sürücüsünü güncelle Bunun için Aygıt Yöneticisi'ni açarak "Fare ve diğer işaret aygıtları" bölümünden sürücüyü güncelle sorun devam ederse teknoloji destek hattanı ara bende destek aldım yardımcı oluyorlar
Sorun güncel devam ediyor. Bilgisayar ilk açıldığında bir süre mouse kullanamıyorum 10 dk sonrasında kendiliğinden aciliyor. Sürücü güncelle demekten faydalı cevaplar verin lütfen.

Geri