Neler Yeni

x box series s vs ps4 slim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
Selamlar,

xbox diyorsanız eğer ithalatçımı yoksa microsoft garanti mi? Fiyat farkı var 500 ile 900 civarında değermi microsoft garantisi için?
ps4 de çok fiyat farkı olmadığı için eurasia düşünüyorum.

Genel olarak ps4 kullandım. Arayüzünü gayet iyi biliyorum ama xbox konsolunun bilmiyorum sıkıntı yaşar mıyım?

xbox game pass sayesinde önde benim için ama ps4 te özel oyunlar varmış nelerdir?

Hangisini tercih etmeliyim?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Selamlar,

xbox diyorsanız eğer ithalatçımı yoksa microsoft garanti mi? Fiyat farkı var 500 ile 900 civarında değermi microsoft garantisi için?

Genel olarak ps4 kullandım. Arayüzünü gayet iyi biliyorum ama xbox konsolunun bilmiyorum sıkıntı yaşar mıyım?

xbox game pass sayesinde önde benim için ama ps4 te özel oyunlar varmış nelerdir?

Bence Xbox Series S daha mantıklı. Senin de dediğin gibi Gamepass denen çok güzel bir servis var. PS exclusive oyunları TLOU2, Uncharted gibi oyunlardır. Tabii ki sadece bunlar değil araştırabilirsin. Sanırsam "Exclusive" dediğimiz bazı oyunlar yakın zamanda PC'ye çıkacak. Bence XSS alacaksan Microsoft Türkiye garantili al. İleride sorun çıktığında çok uğraşmazsın diye düşünüyorum. Dilersen rehberimi de okuyabilrisin.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Xbox Series S daha mantıklı. Senin de dediğin gibi Gamepass denen çok güzel bir servis var. PS exclusive oyunları TLOU2, Uncharted gibi oyunlardır. Tabii ki sadece bunlar değil araştırabilirsin. Sanırsam "Exclusive" dediğimiz bazı oyunlar yakın zamanda PC'ye çıkacak. Bence XSS alacaksan Microsoft Türkiye garantili al. İleride sorun çıktığında çok uğraşmazsın diye düşünüyorum. Dilersen rehberimi de okuyabilrisin.
Peki 900 tl ye değermi microsoft garanti?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,271
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar,

ps4 özel oyunlarını oyna sonra series s al.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
Yani bilemiyorum düşündürüyor insanı, sonuçta 900TL az değil. Tabii ki alacağın satıcılar da çok önemli.
Yorumlarına baktımda gayet olumlu yorumlar var.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,271
İsim
Oğuz Oğuz
Ben kullandım series s pc olan bütün oyunlar orda da var.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Yorumlarına baktımda gayet olumlu yorumlar var.
Yani sorun olur mu gerçekten tahmin edemiyorum. Sizin isteğinize kalmış bir durum :)
Ben ortalama 6 aydır kullanıyorum şu anlık donanımsal veya yazılımsal bir problem ile karşılaşmadım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,271
İsim
Oğuz Oğuz

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
Yani sorun olur mu gerçekten tahmin edemiyorum. Sizin isteğinize kalmış bir durum :)
Ben ortalama 6 aydır kullanıyorum şu anlık donanımsal veya yazılımsal bir problem ile karşılaşmadım.
Peki ayıp olmazsa ne kadara almışınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani oyunlar için istiyorsun series s'i
Ne bilim genelde online oyun oynadım pc de. Ps4 cafede pes yarış oyunu var adını unuttum o tarz marvel seviyorum o tarz oyunlarda olabilir.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Series S almanızı öneririm, garanti için ise net bir şey söyleyemiyorum ama bu tarz aletlerin ithalatçı garantisi sıkıntı olabiliyor ve telefon gibi iyi tamirci servisleri olan ürünlerde diyemem o yüzden bence türkiye garantisi olan bir alet alın.

Top Bottom