Hocam hd film mi indermiyorsunuz yoksa direkt film mi indemiyorsunuz? Netflixin indirme yapabilen cihaz sınırı var belki ondan olabilir.X3 pro 256 gb yasal ürünü kullanıyorum. Netflix de 2 hafta önce hd görüntü alırken bir anda indirilmiş filmler silindi ve artık, netflixden hd film indiremiyorum. Başına gelen varmı ?
indirme yapabiliyorum ama 480p indiriyor. HD indirmesini istiyorumHocam hd film mi indermiyorsunuz yoksa direkt film mi indemiyorsunuz? Netflixin indirme yapabilen cihaz sınırı var belki ondan olabilir.
Evet onu soruyordum. Sertifika sorunu olmuş.L3 yazıyor onu soruyosan
L3 SD kalite destekliyor.L3 aslinda hd desteklemesi lazim fakat cihaziniz belki destek listesinden cikarilmistir. Cunku l3 olmasina ragmen hd goruntu alamayan kisiler gordum
saol L1 oldu hd iniyor artık. Resmi cihaz alıyoruz çektigimiz sorunlara bakEvet onu soruyordum. Sertifika sorunu olmuş.
Netflix uygulamasını kaldırıp Ayarlar >Güvenlik> Parmak izi kilit açma > Parmak izi ödeme > Widevine L1 sertifikasını günceller misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
L3 SD kalite destekliyor.
Xiaomi sorunları.saol L1 oldu hd iniyor artık. Resmi cihaz alıyoruz çektigimiz sorunlara bak
Evet doğru karıstirdim. Uyari icin tesekkurler.Evet onu soruyordum. Sertifika sorunu olmuş.
Netflix uygulamasını kaldırıp Ayarlar >Güvenlik> Parmak izi kilit açma > Parmak izi ödeme > Widevine L1 sertifikasını günceller misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
L3 SD kalite destekliyor.