X3 pro Netflix görüntü sorunu !!

Qzer

80+ Silver
Reaksiyon skoru
842
X3 pro 256 gb yasal ürünü kullanıyorum. Netflix de 2 hafta önce hd görüntü alırken bir anda indirilmiş filmler silindi ve artık, netflixden hd film indiremiyorum. Başına gelen varmı ?

X3 pro 256 gb yasal ürünü kullanıyorum. Netflix de 2 hafta önce hd görüntü alırken bir anda indirilmiş filmler silindi ve artık, netflixden hd film indiremiyorum. Başına gelen varmı ?
Hocam hd film mi indermiyorsunuz yoksa direkt film mi indemiyorsunuz? Netflixin indirme yapabilen cihaz sınırı var belki ondan olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Merhaba, netflix ayarlarından yürütme özellikleri kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?

• Beğen
L3 aslinda hd desteklemesi lazim fakat cihaziniz belki destek listesinden cikarilmistir. Cunku l3 olmasina ragmen hd goruntu alamayan kisiler gordum

• Beğen
L3 yazıyor onu soruyosan
Evet onu soruyordum. Sertifika sorunu olmuş.
Netflix uygulamasını kaldırıp Ayarlar >Güvenlik> Parmak izi kilit açma > Parmak izi ödeme > Widevine L1 sertifikasını günceller misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

L3 aslinda hd desteklemesi lazim fakat cihaziniz belki destek listesinden cikarilmistir. Cunku l3 olmasina ragmen hd goruntu alamayan kisiler gordum
L3 SD kalite destekliyor.

• Beğen
Netflix uygulamasını kaldırıp Ayarlar >Güvenlik> Parmak izi kilit açma > Parmak izi ödeme > Widevine L1 sertifikasını günceller misin?

saol L1 oldu hd iniyor artık. Resmi cihaz alıyoruz çektigimiz sorunlara bak

Evet doğru karıstirdim. Uyari icin tesekkurler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,914
Üyeler
197,577
Son üye
nuriderman0
Geri