Bir arkadaş sessiz demişti ama yinede psu sizin.Bunu gördüm fakat "fanı çok ses yapıyor" diye okumuştum sanırım.Ama listeye ekliyeceğim, teşekkür ederim.
Bir arkadaş sessiz demişti ama yinede psu sizin.Bunu gördüm fakat "fanı çok ses yapıyor" diye okumuştum sanırım.Ama listeye ekliyeceğim, teşekkür ederim.
Kendi sitesinde girdiğimde sadece 1x 4+4 cpu pin girişi var 8+4 lazım banaBöyle yine kaliteli bir ürün de var=
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU Fiyatı
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Maalesef o anakartın vrm soğutmaları sıkıntılı.Anladım bu konuyu araştırıcam bilgi için teşekkür ederim
bu ürün iyi baya cooler masterdan daha iyiBöyle yine kaliteli bir ürün de var=
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU Fiyatı
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kart iyi gözükse de faz yapısı olarak sıkıntılı o yüzden ucuz zaten. Ucuz x570 anakartlar içinde en iyisi Asus X570-PBirde yanlış anlamassanız gaming edge almasaydınız dediniz neden acaba? 1200 TL'ye alınca sevinmiştim aslında