Neler Yeni

Çözüldü✓ x570 tomahawk start vermiyor tetik yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak
Geçen hafta sipariş verdiğim parçaların son 1 2 tanesi bugün elime ulaştı bende sistemi kurdum kasama
Fakat anakart start almadı
Parçalar MSI X570 Tomahawk Wi-Fi / R9 5900X / MSI A1000G / trient Z 64x2 4000MHz / MSI 4070 Ti supremx.
Parçaları birleştirdim fakat start almadı anakart herhangi bir LED'de yanmadı uzay montaj ve işlemcisiz sadece anakart ,CPU gücü bağlayıpta denedim fakat durum aynı
Sorun neden kayanaklı olabilir.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
flash bios özelliği var kartta
Bios flashback sadece bios kurulumu ve kurtarması içindir, işlemci olmadan usb ile bios yükleyebilirsiniz ama tabii ki de bilgisayarı açıp bios'a erişemezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biosa erişmem değil sorun fanlar dönmüyor daha doğrusu anakartta hareket yok (psunun şalteri açık psu çalışıyor kalbolar bağlı startı tornavida ilede denedim)

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
biosa erişmem değil sorun fanlar dönmüyor daha doğrusu anakartta hareket yok (psunun şalteri açık psu çalışıyor kalbolar bağlı startı tornavida ilede denedim)
Hocam işlemci olmadan start almaz/fan dönmez/windows açılmaz. :) kısacası çalışmaz endişe edeceğin bir durum yok, madem bios flashback destekliyor, elin değmişken en güncel bios'u kur bekle işlemci ve ram geldiğinde start almaz çalışmazsa o zaman sorun çözme aşamalarına geçeriz :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme aldığım kişi bozuk bioslu bi kart göndermiş garantide bios atıldı ve düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,212
Üyeler
165,784
Son üye
safkanx
Top Bottom