Merhabalar dostlar aşağıda linkini bıraktığım kasayı aldım. Fakat kasa 3 fanlı ve egzoz fanı yok. Acaba destekliyor mu , destekliyorsa pahalı olmayan önerdiğiniz bir fan var mı uyumlu acaba? Şimdiden teşekkürler.
ilginç bir kasa sadece 9cm destekliyor gibi duruyor emin olamadım.Merhabalar dostlar aşağıda linkini bıraktığım kasayı aldım. Fakat kasa 3 fanlı ve egzoz fanı yok. Acaba destekliyor mu , destekliyorsa pahalı olmayan önerdiğiniz bir fan var mı uyumlu acaba? Şimdiden teşekkürler.
Peki alınır gibi duruyor mu hocam kasa? 750'ye geldi indirimiyle beraber.ilginç bir kasa sadece 9cm destekliyor gibi duruyor emin olamadım.
normalde iyi bir kasa değil fakat 750 tl gibi bir bütçe için gayet güzel içine 9cm fan takılabilir gibi duruyor 12cm takılıyorsa süper tabii.Peki alınır gibi duruyor mu hocam kasa? 750'ye geldi indirimiyle beraber.
Bu kasa güncel fiyatıyla 1100 alınmaz. Elba j-330 bak veya zoko kasalar üzmezHocam iyi günler kasayı aldınız mı, memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyordum.
XASER MG8020-M1 aldım ve bi tık pişmanım. Çünkü bildiğin ekran kartını takamadım. Ekran kartının demir braketi kasaya takılıyor ve slota tam girmiyor. En son kartını takmaya çalışana kadar sıkıntı yoktu aslında ama böyle bişey çok büyük amatörlük bence. Daha uzun bi anakart vidası bulmaya çalışmak dışında da bir çözüm aklıma gelmiyo.Bu kasa güncel fiyatıyla 1100 alınmaz. Elba j-330 bak veya zoko kasalar üzmez