Tamamdır teşekkür ederimKablosuz xbox 360 kolu bilgisayar kablolu olarak bağlanmıyor, bende var zamanında satılan şarj kaboları denemiştim onlar pc ye bağlamak için işe yaramıyor pil kapağı olmayan veya pil ile uğraşmak istemeyen kişiler için işe yarıyor, gamepad yine de kablosuz bağlanıyor yani. bu sebepten kablosuz alıcı alman gerekiyor, ben aliexpress den almıştım
Hocam tam olarak uyumlu çalışan bir kablosuz alıcı almak sorun yaşamamak istiyorum o yüzden sendeki ürünün linkini paylaşabilir misin?Kablosuz xbox 360 kolu bilgisayar kablolu olarak bağlanmıyor, bende var zamanında satılan şarj kaboları denemiştim onlar pc ye bağlamak için işe yaramıyor pil kapağı olmayan veya pil ile uğraşmak istemeyen kişiler için işe yarıyor, gamepad yine de kablosuz bağlanıyor yani. bu sebepten kablosuz alıcı alman gerekiyor, ben aliexpress den almıştım.
Ben satın alalı çok zaman geçti bu sebeple benim aldığım ilan satışta değil. Uyumluluk konusunda ise eğer orijinal microsoft ürünü almazsan ilk taktığında bilgisayar tanımıyor ancak çok basit ve sorunsuz çalışan bir çözümü var. Aygıt yöneticisine gidip bir kereliğine manuel olarak xbox oyun kolu alıcısı olarak tanıtıyorsun ve sorunsuz kullanıyorsun. Ben 7 usd civarına satın almıştım, şimdi hem Aliexpress satıcıları fiyatı uçurmuş hem de dolar uçmuş, umarım bütçene uygun bulursun.Hocam tam olarak uyumlu çalışan bir kablosuz alıcı almak sorun yaşamamak istiyorum o yüzden sendeki ürünün linkini paylaşabilir misin?
Teşekkürler hocam.Ben satın alalı çok zaman geçti bu sebeple benim aldığım ilan satışta değil. Uyumluluk konusunda ise eğer orijinal microsoft ürünü almazsan ilk taktığında bilgisayar tanımıyor ancak çok basit ve sorunsuz çalışan bir çözümü var. Aygıt yöneticisine gidip bir kereliğine manuel olarak xbox oyun kolu alıcısı olarak tanıtıyorsun ve sorunsuz kullanıyorsun. Ben 7 usd civarına satın almıştım, şimdi hem Aliexpress satıcıları fiyatı uçurmuş hem de dolar uçmuş, umarım bütçene uygun bulursun.