Neler Yeni

Xbox 360 kolunu bilgisayara bağlamak için hangi kabloyu almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Işıkcan Çuhadar
Dostlar benim bi xbox 360 joystick im var ama kablosuz olanından. Bunu bilgisayara bağlamak için hangi kabloyu almalıyım acaba.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Kablosuz xbox 360 kolu bilgisayar kablolu olarak bağlanmıyor, bende var zamanında satılan şarj kaboları denemiştim onlar pc ye bağlamak için işe yaramıyor pil kapağı olmayan veya pil ile uğraşmak istemeyen kişiler için işe yarıyor, gamepad yine de kablosuz bağlanıyor yani. bu sebepten kablosuz alıcı alman gerekiyor, ben aliexpress den almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Işıkcan Çuhadar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz xbox 360 kolu bilgisayar kablolu olarak bağlanmıyor, bende var zamanında satılan şarj kaboları denemiştim onlar pc ye bağlamak için işe yaramıyor pil kapağı olmayan veya pil ile uğraşmak istemeyen kişiler için işe yarıyor, gamepad yine de kablosuz bağlanıyor yani. bu sebepten kablosuz alıcı alman gerekiyor, ben aliexpress den almıştım
Tamamdır teşekkür ederim

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Kablosuz xbox 360 kolu bilgisayar kablolu olarak bağlanmıyor, bende var zamanında satılan şarj kaboları denemiştim onlar pc ye bağlamak için işe yaramıyor pil kapağı olmayan veya pil ile uğraşmak istemeyen kişiler için işe yarıyor, gamepad yine de kablosuz bağlanıyor yani. bu sebepten kablosuz alıcı alman gerekiyor, ben aliexpress den almıştım.
Hocam tam olarak uyumlu çalışan bir kablosuz alıcı almak sorun yaşamamak istiyorum o yüzden sendeki ürünün linkini paylaşabilir misin?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Hocam tam olarak uyumlu çalışan bir kablosuz alıcı almak sorun yaşamamak istiyorum o yüzden sendeki ürünün linkini paylaşabilir misin?
Ben satın alalı çok zaman geçti bu sebeple benim aldığım ilan satışta değil. Uyumluluk konusunda ise eğer orijinal microsoft ürünü almazsan ilk taktığında bilgisayar tanımıyor ancak çok basit ve sorunsuz çalışan bir çözümü var. Aygıt yöneticisine gidip bir kereliğine manuel olarak xbox oyun kolu alıcısı olarak tanıtıyorsun ve sorunsuz kullanıyorsun. Ben 7 usd civarına satın almıştım, şimdi hem Aliexpress satıcıları fiyatı uçurmuş hem de dolar uçmuş, umarım bütçene uygun bulursun.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Ben satın alalı çok zaman geçti bu sebeple benim aldığım ilan satışta değil. Uyumluluk konusunda ise eğer orijinal microsoft ürünü almazsan ilk taktığında bilgisayar tanımıyor ancak çok basit ve sorunsuz çalışan bir çözümü var. Aygıt yöneticisine gidip bir kereliğine manuel olarak xbox oyun kolu alıcısı olarak tanıtıyorsun ve sorunsuz kullanıyorsun. Ben 7 usd civarına satın almıştım, şimdi hem Aliexpress satıcıları fiyatı uçurmuş hem de dolar uçmuş, umarım bütçene uygun bulursun.
Teşekkürler hocam.

Top Bottom