Neler Yeni

Yardım Xbox 9.nesil Gamepad LT tuşu sürtüyor gibi ne yapmalıyım?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
değişim sağlarlar değil mi hocam? ürünü açıp felan tamir edip yollama olayı varsa hiç hoş olmuyor beim gözümde
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde ben almaynadan aldım amazondan hocam, türkiye değil, değişim daha uzun mu sürer acaba
Kolu kutusuz yolladım öyle istiyorlarmış çünkü kutuyu geri yollamıyorlar. Direk jelatinli yeni kol gönderdiler hala kullanıyorum baya da memnunum. Kolun seri numarasını micrsoft hesabınıza girin hocam oradan eğer garantisi varsa ki vardır muhtemelen oradan talep açabiliyorsunuz. Kol direk Microsofta gittiği için aslında nereden alındığının pek bir önemi yok yeterki Microsoft tr garantisi olsun o da zaten Microsoft hesabında çıkar

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Kolu kutusuz yolladım öyle istiyorlarmış çünkü kutuyu geri yollamıyorlar. Direk jelatinli yeni kol gönderdiler hala kullanıyorum baya da memnunum. Kolun seri numarasını micrsoft hesabınıza girin hocam oradan eğer garantisi varsa ki vardır muhtemelen oradan talep açabiliyorsunuz. Kol direk Microsofta gittiği için aslında nereden alındığının pek bir önemi yok yeterki Microsoft tr garantisi olsun o da zaten Microsoft hesabında çıkar
yurtdısı ürünü hocam, garantisi sanırsam tr değil ama nerden bakacağımı bilmiyorum

kutu dediğiniz kolun kutusu mu? , kutu olmadan nasıl yollayacağız kş ve gönderdikleri kol kutusuz nasıl jelatinli olabiliyor ki

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
yurtdısı ürünü hocam, garantisi sanırsam tr değil ama nerden bakacağımı bilmiyorum

kutu dediğiniz kolun kutusu mu? , kutu olmadan nasıl yollayacağız kş ve gönderdikleri kol kutusuz nasıl jelatinli olabiliyor ki
Hocam buradan hesabınız yoksa hesap açın cihazlar bölümünde kolun seri noyu gireceksiniz garanti bilgileri çıkar
https://account.microsoft.com/account/Account

Aynen kolu iyice sarıyorsunuz herhangi bir kargo kutusuna göre paketliyorsunuz. Yeni kol tamamen yeni kol kutulu vs sıfır nasılsa işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,583
Üyeler
166,030
Son üye
Kartal70
Top Bottom