Neler Yeni

xbox 9. Nesil gamepad nasıl garantiye gönderirim ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar alalı 1 sene dolmadı 2 hafta kaldı amazondan yurtdışı almıştım koldan memnundum ama sol joyistiği oynatıp bırakınca merkeze dönmüyoe biraz takılı kalıyor döndürdüğüm yönde. Testini de yaptım sorunlu mesela fifada sola doğru koşuyorum atak yönü değişti adamı sağa çeviriyorum ama sola gitmeye devam ediyor. Amazona mı yazıcam microsofta mı ? Ve garanti süreci nasıl oluyor kargoyla yolluyorum kaç gün içerisinde geliyor şuan şehir dışındayım eve gidince göndericem de bakamıyorum seri numarasına filan

ahmetbirs

80+ Bronze
youtubede videolu anlatım var ayrıca siteye seri numarası ile kayıt edersen ve garanti talebinde bulunursan orada adım adım detaylı anlatıyor cok hızlı gerceklestı benım ıslemım cok iyi garantileri var muhtemelen 0 ürün ile degişim yaparlar

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtubede videolu anlatım var ayrıca siteye seri numarası ile kayıt edersen ve garanti talebinde bulunursan orada adım adım detaylı anlatıyor cok hızlı gerceklestı benım ıslemım cok iyi garantileri var muhtemelen 0 ürün ile degişim yaparlar
selam yeni gördüm de cevabını teşekkür ederim siparişi oluşturmuştum ama göndermedim daha sipariş numarasını ve adresimi mi yazıp göndericem acaba nasıl göndereceğimi anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,507
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom