Gelen pil normal duracell piller.XBOX 9.nesil gamepad alınca gamepadle birlikte gelen pil şarj edilebilir mi?
Kablolu kullanmak istemiyorum şarj edilebilir pil öneriniz var mı?
Hayır. İçinden pil çıkıyor mu hatırlamıyorum ama şarjlı pil çıkmadığına eminim. Gp nin şarjlı pillerini öneririm. Fiyatı nispeten uygun. 2 tane 2600 mah pil şarj cihazıyla 400 civarına geliyorduXBOX 9.nesil gamepad alınca gamepadle birlikte gelen pil şarj edilebilir mi?
Xbox un kendisi satiyor. Ne kadar bilmiyorum.XBOX 9.nesil gamepad alınca gamepadle birlikte gelen pil şarj edilebilir mi?
Özel zbox şarj kiti alman lazım 1200 tl falandı en son çakma alma bozarsın kolu aman amanXBOX 9.nesil gamepad alınca gamepadle birlikte gelen pil şarj edilebilir mi?
Onlar haddinden fazla pahalı xbox bunu çok yapıyor kendine özel ssdsi de öyle çok pahalıXbox un kendisi satiyor. Ne kadar bilmiyorum.
Veyahutta şarj etme aparatı gerekiyor pilleriXBOX 9.nesil gamepad alınca gamepadle birlikte gelen pil şarj edilebilir mi?
Şarjlı pille kullanılıyor ona gerek yokÖzel zbox şarj kiti alman lazım 1200 tl falandı en son çakma alma bozarsın kolu aman aman