U Uraus 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 19 Reaksiyon skoru 6 21 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar tr yama yapmaya çalışıyorum ama klasörü bulamıyorum ne yaparsam yapayım ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar tr yama yapmaya çalışıyorum ama klasörü bulamıyorum ne yaparsam yapayım ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz?
FR13NDSLX 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 17,915 Reaksiyon skoru 11,638 21 Eylül 2023 #2 Xbox Games klasöründe onu bulamazsan xbox uygulamasında oyuna sağ tıklayıp yönet diyin ordan yerel dosyalardan göz atabilirsiniz.
Xbox Games klasöründe onu bulamazsan xbox uygulamasında oyuna sağ tıklayıp yönet diyin ordan yerel dosyalardan göz atabilirsiniz.
U Uraus 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 19 Reaksiyon skoru 6 21 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İşte sorun orada uygulama ona da izin vermiyor göz at ibaresi çıkmıyor ve klasörün bulunduğu yer yazısında sadece yerel disk c yazıyor başka hiçbir şey yok
İşte sorun orada uygulama ona da izin vermiyor göz at ibaresi çıkmıyor ve klasörün bulunduğu yer yazısında sadece yerel disk c yazıyor başka hiçbir şey yok