Neler Yeni

xbox.com'daki Battlefield Hardline'yi PC'de oynayabiliyor muyuz?

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
Merhaba arkadaşlar. Yurda gideceğimden dolayı bilgisayarıma hikayeli oyunlar arıyorum. Bf Harline gözüme çarptı ancak xbox.com sitesine oynatılabilir kısmında xbox yazıyor. Ondan dolayı kafam karıştı. Daha öncesine hardlineyi pcde oynamıştım. Daha önce de hiç xboxtan oyun satın almamıştım ve hiç konsol deneyimim yok o yüzden bilmiyorum. Bu oyunu alsam pcde oynayabilir miyim?
1728716549993.png

Shourd

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. Yurda gideceğimden dolayı bilgisayarıma hikayeli oyunlar arıyorum. Bf Harline gözüme çarptı ancak xbox.com sitesine oynatılabilir kısmında xbox yazıyor. Ondan dolayı kafam karıştı. Daha öncesine hardlineyi pcde oynamıştım. Daha önce de hiç xboxtan oyun satın almamıştım ve hiç konsol deneyimim yok o yüzden bilmiyorum. Bu oyunu alsam pcde oynayabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
oynatılabilir olsaydı yazardı pc diye biraz daha bakın belki konsol sürümüne bakmışsındır şimdi bakamıyorum ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Karagöl
Hayır oynayamıyorsunuz.

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynatılabilir olsaydı yazardı pc diye biraz daha bakın belki konsol sürümüne bakmışsındır şimdi bakamıyorum ama
hocam sürümlerde standart, deluxe gibi şeyler yazıyor diye alacaktım son anda gördüm. Direkt xboxta oyun bakıyordum saçma olmuş biraz. O minik yazı dışında yazı pc veya konsol diye yazmıyor. Eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,068
Üyeler
160,347
Son üye
antiaz
Top Bottom