🔥İndirim 🟢 Xbox ⚽ FIFA 23 159TL🟢

keşke pcde alınsa bu fiyata
Bence PC'de de olması lazım hatta daha ucuz olması lazım. Alan zaten eylülde alıyor yazın ea access e geliyor ben şahsen beklerim zaten her yıl aynı oyun bir tek analigte takım oynamayı seviyorum beklerim. Fiyatı yüzünden alamayan ve saatlerce ultimate oynayanlar için iyi fiyat ama.

Bence PC'de de olması lazım hatta daha ucuz olması lazım. Alan zaten eylülde alıyor yazın ea access e geliyor ben şahsen beklerim zaten her yıl aynı oyun bir tek analigte takım oynamayı seviyorum beklerim. Fiyatı yüzünden alamayan ve saatlerce ultimate oynayanlar için iyi fiyat ama.
Zamanında bu paralara FIFA 16 alıyorduk. Offline oynuyorsanız alıp bir iki sene net takılırsınız. 😁

PC sanınca anlık benim sıfad.
1670709475741.png

Xbox sahipleri için bedava fiyat, yabuştırın.

Fifa 22'ye steam üzerinden girdim, oyunun standart sürümüne sahibim ve ea play yok. Herhangi bir teklif çıkmadı, normalde sadece fifa 22 olsa bile 23 için özel teklif sunuyordu diye biliyordum.
1670709606811.png

PC sanınca anlık benim sıfad.
Alıntıyı görüntüle
Xbox sahipleri için bedava fiyat, yabuştırın.
Başlıkta yazmasam 🤣
ea access (gamepass) olmasa haklısın fiyatı iyi ama yazın gamepass olduğu için ücretsiz olunca benim alasım gelmiyor ultimate oynasam kesin alırdım :D
Haziran ayında bir yıllık Ea Play almıştım. Hem çok ucuza gelmişti. Şimdi böyle bir indirim ile efsane kombo oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fifa 22'ye steam üzerinden girdim, oyunun standart sürümüne sahibim ve ea play yok. Herhangi bir teklif çıkmadı, normalde sadece fifa 22 olsa bile 23 için özel teklif sunuyordu diye biliyordum.
Alıntıyı görüntüle
Hemen oyuncunun sağ tarafında bu teklif FIFA 23 World Cup fotosu ile çıkıyordu. Dediğim gibi o zaman sadece Xbox kullanıcılarına özgü.

Ah pc'ye almanın bir yolu olsa..

Xbox PC gamepass var bendede çıkıyor teklif işareti tıklayınca ama 240 lira mı ne öyle bir teklif gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri