Bence PC'de de olması lazım hatta daha ucuz olması lazım. Alan zaten eylülde alıyor yazın ea access e geliyor ben şahsen beklerim zaten her yıl aynı oyun bir tek analigte takım oynamayı seviyorum beklerim. Fiyatı yüzünden alamayan ve saatlerce ultimate oynayanlar için iyi fiyat ama.keşke pcde alınsa bu fiyata
Zamanında bu paralara FIFA 16 alıyorduk. Offline oynuyorsanız alıp bir iki sene net takılırsınız.Bence PC'de de olması lazım hatta daha ucuz olması lazım. Alan zaten eylülde alıyor yazın ea access e geliyor ben şahsen beklerim zaten her yıl aynı oyun bir tek analigte takım oynamayı seviyorum beklerim. Fiyatı yüzünden alamayan ve saatlerce ultimate oynayanlar için iyi fiyat ama.
ea access (gamepass) olmasa haklısın fiyatı iyi ama yazın gamepass olduğu için ücretsiz olunca benim alasım gelmiyor ultimate oynasam kesin alırdımZamanında bu paralara FIFA 16 alıyorduk. Offline oynuyorsanız alıp bir iki sene net takılırsınız.![]()
Başlıkta yazmasam
Haziran ayında bir yıllık Ea Play almıştım. Hem çok ucuza gelmişti. Şimdi böyle bir indirim ile efsane kombo oldu.ea access (gamepass) olmasa haklısın fiyatı iyi ama yazın gamepass olduğu için ücretsiz olunca benim alasım gelmiyor ultimate oynasam kesin alırdım![]()
Hemen oyuncunun sağ tarafında bu teklif FIFA 23 World Cup fotosu ile çıkıyordu. Dediğim gibi o zaman sadece Xbox kullanıcılarına özgü.Fifa 22'ye steam üzerinden girdim, oyunun standart sürümüne sahibim ve ea play yok. Herhangi bir teklif çıkmadı, normalde sadece fifa 22 olsa bile 23 için özel teklif sunuyordu diye biliyordum.
Alıntıyı görüntüle