goshawk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
işte yabancı diyor ya "sad story bruh". işte aynen öyleMicrosofttan fazla kazanmaması için vergilerin çoğunun kaldırılması lazım ki Hulk bundan daha gerçekçi.
işte yabancı diyor ya "sad story bruh". işte aynen öyleMicrosofttan fazla kazanmaması için vergilerin çoğunun kaldırılması lazım ki Hulk bundan daha gerçekçi.
Dolar da biraz düşerse etki eder de 7000'den aşağı düşeceğini düşünmüyorum.7 bine kadar dusmesi bekleniyor gun gectikce dustugu icin oyle tahmin ediyorum
bak 7000 oldu series x daha dun dedimBen kendi tahminimi söylüyorum da sen nasıl bu kadar eminsin? Vergi %20'ye düştü, fiyatlar da düştü. Daha ne olacak ki düşecek fiyatlar?
Olmuştur. İnternet sitelerinde zaten hep daha ucuza satılır. Vatan gibi yerlerde hala 7500 baktığım kadarıyla.bak 7000 oldu series x daha dun dedim
en dusuk fiyati yeni gordu 7000 tl iste urun ayni urun sonuctaOlmuştur. İnternet sitelerinde zaten hep daha ucuza satılır. Vatan gibi yerlerde hala 7500 baktığım kadarıyla.
Çok oynama olmamış ancak 8k dan iyidir.Xbox series x 7499tl
Xbox seris s 4799tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Xbox Series X & Xbox Series S Konsol Fiyatları - n11
Series X&S Konsol ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Series X&S Konsol çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr