Command and Conquer general zero houroyun ismini de söyleseydin iyiydi
Hocam internette varda bende crack indirmek istemiyorum ondan dolayoeski bir oyun internette rahatça bulabilirsin aslında. Parayla satan olacağını düşünmüyorum
Pack olarak satılıyor oda ea playda var ama xbox gamepassta gözükmüyoreski bir oyun internette rahatça bulabilirsin aslında. Parayla satan olacağını düşünmüyorum
Hocam satan olmuyacaksa eğer bana düzgün Indirebiliceğim bir yeri özelden atarmısınız?eski bir oyun internette rahatça bulabilirsin aslında. Parayla satan olacağını düşünmüyorum
remastered versiyonu aynı olması lazım sadece görsel iyileştirme yapılmıştı diye hatırlıyorumHocam internette varda bende crack indirmek istemiyorum ondan dolayo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pack olarak satılıyor oda ea playda var ama xbox gamepassta gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam satan olmuyacaksa eğer bana düzgün Indirebiliceğim bir yeri özelden atarmısınız?
Hocam benim bahsettiğimin remastered'ı bulunmamaktaremastered versiyonu aynı olması lazım sadece görsel iyileştirme yapılmıştı diye hatırlıyorum
Buldum bir tane internetten indiriyorum umarum virüs felan bulaşmazHocam benim bahsettiğimin remastered'ı bulunmamakta