Metro Redux ve 2033 yazmışım Last Light olacak Redux değil. Redux remastered gibi bir şey. Sırası 2033-Last Light-ExodusHikaye sırasını biliyor musunuz Metro'nun ?
Metro Redux ve 2033 yazmışım Last Light olacak Redux değil. Redux remastered gibi bir şey. Sırası 2033-Last Light-ExodusHikaye sırasını biliyor musunuz Metro'nun ?
minecraft, vardır herhalde onu tam bilmiyom ama, sea of thivies, forza falanDon't Strave Together var onu indirmeyi düşünüyorum şuan başka bir sürü oyun var ne önerirsiniz oyun olarak?
51 gb ama ya çok fazla bence o oyuna göre.Sea Of Thieves arkadaşlarla oynanabilecek en güzel oyunlardan.
aynen ya 51 gb nedir. bazı oyunlar çok istiyor fortnite, payday 2 vs.hh
51 gb ama ya çok fazla bence o oyuna göre.
Metro 2033 Redux var bide o da mı remastered normal adı mı öyle?Metro Redux ve 2033 yazmışım Last Light olacak Redux değil. Redux remastered gibi bir şey. Sırası 2033-Last Light-Exodus
Redux Remastered gibi bir şey oluyor. 2033'ün remastered versiyonu gibi düşün. Last Light olması lazım bir de.Metro 2033 Redux var bide o da mı remastered normal adı mı öyle?
PC açar demi 2033 Redux çünkü sistem gereksinimine baktım gts 250 istiyor benim 940mx %34 daha iyi açar heraldeRedux Remastered gibi bir şey oluyor. 2033'ün remastered versiyonu gibi düşün. Last Light olması lazım bir de.
Açar.PC açar demi 2033 Redux çünkü sistem gereksinimine baktım gts 250 istiyor benim 940mx %34 daha iyi açar heralde
merak etme açar benim daha kötü sistemimde açmıştı ilk önce metro 2033 redux sonra metro last light redux oyna bir de türkçe yama kurarsın müthiş olur ben öyle bitirmiştimPC açar demi 2033 Redux çünkü sistem gereksinimine baktım gts 250 istiyor benim 940mx %34 daha iyi açar heralde
Thanksmerak etme açar benim daha kötü sistemimde açmıştı ilk önce metro 2033 redux sonra metro last light redux oyna bir de türkçe yama kurarsın müthiş olur ben öyle bitirmiştim
merak etme açar benim daha kötü sistemimde açmıştı ilk önce metro 2033 redux sonra metro last light redux oyna bir de türkçe yama kurarsın müthiş olur ben öyle bitirmiştim
Bu arada böyle bir oyunun 7Gb olması da çok güzel bir şeyRedux Remastered gibi bir şey oluyor. 2033'ün remastered versiyonu gibi düşün. Last Light olması lazım bir de.
metroyu açıyor forza mı açmıcak hocam raad ol açarMetro serisini açıyor PC'm teşekkürler öneri için.