Neler Yeni

Yardım Xbox Game Pass Iptal Ettim Ama Hala Oyanayabiliyorum Oynarsam Ne Olur?

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
daha yeni game pass üyeliğimi 79tl olacağı için iptal ettim fakat fifa 23 ü hala oynayabiliyorum

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
bir sonraki yenilenme tarihine kadar oynayabiliyorsunuz. Aboneliklerde ücreti ödedikten sonra hizmet açılır. Yani siz kullandığınız hizmetin değil kullanacağınız hizmetin ücretini ödemiş olursunuz. Daha doğrusu kullanacağınız sürenin

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sonraki yenilenme tarihine kadar oynayabiliyorsunuz. Aboneliklerde ücreti ödedikten sonra hizmet açılır. Yani siz kullandığınız hizmetin değil kullanacağınız hizmetin ücretini ödemiş olursunuz. Daha doğrusu kullanacağınız sürenin
bana iptal ederken 2 seçenek verildi ya 24 e kadar oynayın sizden para almayalım yada hemen iptal edip 3 tl iade edelim diye ben yanlışlıkla 2. yi seçtim hemen kapanması gerekmiyormu

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
bana iptal ederken 2 seçenek verildi ya 24 e kadar oynayın sizden para almayalım yada hemen iptal edip 3 TL iade edelim diye ben yanlışlıkla 2. yi seçtim hemen kapanması gerekmiyormu
O zaman en kısa sürede iptal edilir. Merak etmeyin. Oynayabiliyorsanız oynamanın bir zararı olmaz. Son kez keyfini çıkarın :D

Top Bottom