Neler Yeni

XBOX GAME PASS İŞLEYİŞİ ? Hangi üyeliği almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğitcan
Merhaba, arkadaşlar yeni sistem aldım açıkcası aşırı hakim değilim oyun platformlarının kullanımına bir Steam hesabı var :) Xbox game pass duydum sanırım uygun fiyatlı oyun oynayabileceğim bir sistemleri var. Steam'den Fifa , FM22 gibi oyunları almak mantıklı gelmedi. Aynı zamanda artık sistem aldığım için grafikleri iyi oyunlarda oynamak istiyorum. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım game pass alınca diyelim Fifa 22 verdi Temmuz ayında ve Ağustos'ta kaldırdı ben Ağustos'ta artık Fifa 22 oynayamayacak mıyım ? Üstelik online oynayabiliyor muyum ? Tam olarak o yönleri kavrayamadım bu tarz oyunları nasıl uygun fiyatlı olarak oynayabilirim. Torrent vs haricinde tabii ki torrent önerecekler olacaktır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batın
Hocam ben geçen ay aldım ultimate olanını. Hem pc de hem xboxta kullanabiliyorum fiyatıda gayet uygun zaten. Ben hala forza horizon 5 ve fifa 22 yi kullanabiliyorum süresi yok. Bence çok güzel ve kullanışlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben geçen ay aldım ultimate olanını. Hem pc de hem xboxta kullanabiliyorum fiyatıda gayet uygun zaten. Ben hala forza horizon 5 ve fifa 22 yi kullanabiliyorum süresi yok. Bence çok güzel ve kullanışlı.
Yani oyunu sana önce ki ay vermiş olsun ve sonra ki ay kaldırmış olsun. Sen onu o ay oynadığın için tamamen ücretsiz mi oluyor artık ? Kütüphane gibi ekledikten sonra kitaplığına artık süresiz senin sanırım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batın
Evet süresiz benim . Herhangi bir ücret ödemedim extra. Hala forza horizon 5 ve fifa 22 ye aynı şekilde erişim sağlayabiliyorum .

Top Bottom