- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu biraz daha açar mısın?bunun için senin microsoft hesabına mı girmemiz lazım _
Sorunu biraz daha açar mısın?bunun için senin microsoft hesabına mı girmemiz lazım _
ya kendi microsoft ya da gamepassimden mi gireceğim yoksa senin hesaplar mıSorunu biraz daha açar mısın?
Kendi Xbox yani MS hesabından oynayacaksın. Benim verdiğim hesaptan değil. Çünkü o hesabı ben kullanıyorumya kendi microsoft ya da gamepassimden mi gireceğim yoksa senin hesaplar mı
olayı biraz açıklar mısın ben katılabilirimKendi Xbox yani MS hesabından oynayacaksın. Benim verdiğim hesaptan değil. Çünkü o hesabı ben kullanıyorum
MS Store'da benim verdiğim hesap açık olacak.olayı biraz açıklar mısın ben katılabilirim
tamam nasıl ayarlayalım şeyi discorddan falan mıMS Store'da benim verdiğim hesap açık olacak.
Xbox'ta senin hesap olacak.
MS Store'daki hesapta game pass olduğu için xbox'taki hesapta game pass olmasa bile game pass oluyor. Microsoft böyle bir şey yapmış.
En kısa bu şekilde anlatabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kAAnŞ Katılacaksan şu DC sunucusuna gelebilir msiin?
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
geldim@kAAnŞ Katılacaksan şu DC sunucusuna gelebilir msiin?
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Eski savelerinden olmaz ms storeda kendi hesabını açar xboxta yeni hesabını eski saveler bal gibi durur caner. Bin defa yaptıımKişi o zaman eski save'lerinden olmuş olur. Bunu düşünmedin mi?