- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1 hesap var. O direkt başlayacak. Herkes aynı hesabı kullanacak.Ben şimdi gönderirim de sıkıntı yok benim şeyi 23 de başlatın ama
Hocam 1 hesap var. O direkt başlayacak. Herkes aynı hesabı kullanacak.Ben şimdi gönderirim de sıkıntı yok benim şeyi 23 de başlatın ama
Ekle beni kankam
Alacağınız hizmet
- Ubisoft, EA Play ve Minecraft ile Minecraft Dungeons'a ayrıca MS Flight Sim'e erişiminiz olmaz.
- Yukarıdakilerin haricinde kalan tüm Game Pass oyunlarına erişim sağlayabilirsiniz.
- Xcloud'a erişim sağlayamazsınız.
Ödeyeceğiniz ücret 2 TL (Sadece Papara) . Ucuz olmasının sebebi yukarıda. Şartlar
- EA Play uygulamasına giriş yapmayın.
- Ubisoft Connect uygulamasına giriş yapmayın.
- Hesabın şifresini değiştirmeye çalışmayın.
- Papara ile para gönderirken açıklama kısmına forum kullanıcı adınızı yazın.
EA Play, Ubisoft hariç evet.Hocam Game Pass te 3-4 kişi aynı anda farklı oyunlar oynayabiliyor mu
1677020656@Gri Caner Benide yazın bir deneyelim bakalım nasıl oluyormuş
Gönderdim hocam.1677020656
Papara bu. 2 TL göndermeni rica ediyorum.
Konuşmaya aldım. Gerekli şeyler için de etiket attım.Gönderdim hocam.
Gamepass üzerinde bulunan oyunları oynayabilirsin, GoW ve Cyberpunk 2077 GamePass'te bulunmuyor.Hocam beni de yazar mısın, Gow ,Cyberpunk felan girep oynayabilyoz değil mi ayrıca?
Hayır tabi ki. O oyunlar Xbox'ta bile yok.Gow ,Cyberpunk felan girep oynayabilyoz değil mi ayrıca?
Okey hocam sen yaz benide . Ben bulurum bişeyler ordaki kütüphaneden.Hayır tabi ki. O oyunlar Xbox'ta bile yok.