(10/10) 1 aylık PC Game Pass arkadaşları aranıyor ( 2 TL)

Yaptım evet.Sen söyleyince bir daha bakayım dedim.Yine hesap patlamış.Kaç gündür girmiyordum :D Her ay düzenli olacaksa beni de yaz
Benimki de aynı olay işte. Nasıl işlediğini yukarıda anlattım. Ekliyorum. Ama deneyiminin sınırlı olacağını biliyorsun değil mi? Yani şey gibi düşünebilirsin Game Pass BASIC paket.

Benimki de aynı olay işte. Nasıl işlediğini yukarıda anlattım. Ekliyorum. Ama deneyiminin sınırlı olacağını biliyorsun değil mi? Yani şey gibi düşünebilirsin Game Pass BASIC paket.
Yeni çıkan bazı oyunları gözden geçirsem yeter.Ubisofta giriş yapmama gerek yok zaten orada ki bütün oyunları satın aldım sdfsdfs Sadece çıkan yeni oyunlar veya yeni oyun deneyimi için lazım oluyor

Yeni çıkan bazı oyunları gözden geçirsem yeter.Ubisofta giriş yapmama gerek yok zaten orada ki bütün oyunları satın aldım sdfsdfs Sadece çıkan yeni oyunlar veya yeni oyun deneyimi için lazım oluyor
Ya sana şöyle söyleyeyim. Şubatı bekle. Şubatta Atomic Heart çıkıyor. Öff yani öff. Ruslar güzel iş yapmış. Ha bi de Lie to P. Ha bi de High on Life.

Ben varım zaten.

Alacağınız hizmet
  • Ubisoft, EA Play ve Minecraft ile Minecraft Dungeons'a ayrıca MS Flight Sim'e erişiminiz olmaz.
  • Yukarıdakilerin haricinde kalan tüm Game Pass oyunlarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Xcloud'a erişim sağlayamazsınız.
Ödeyeceğiniz ücret2 TL (Sadece Papara) . Ucuz olmasının sebebi yukarıda.
Şartlar
  • EA Play uygulamasına giriş yapmayın.
  • Ubisoft Connect uygulamasına giriş yapmayın.
  • Hesabın şifresini değiştirmeye çalışmayın.
  • Papara ile para gönderirken açıklama kısmına forum kullanıcı adınızı yazın.
Hesabı aynı anda kullanırken sıkıntı olur ? Arkadaşınla xbox üzerinden oynayamazsın büyük ihtimalle benim düşüncemle...

Hesabı aynı anda kullanırken sıkıntı olur ? Arkadaşınla xbox üzerinden oynayamazsın büyük ihtimalle benim düşüncemle...
Online da oynanabilir. Aynı anda da kullanılabilir. Benim bu yaptığımı yapıp aylık 10 liraya kitleyenler var.

Dostum beni de ekle şu an izinde memleketeyim 23 Aralık dan sonra girebilirim

Geri