Neler Yeni

Xbox Game Pass kodu girdim ama kartımdan para çekti

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
3 aylık Xbox Game Pass kodum vardı onu kullandım kredi kartını girmek zorunluydu kredi kartını girdikten 1 dakika sonra kartımdan 16 TL kesti. Bana kodu veren kişi tekrar hesabına gelecek dedi ama emin olamadım. Tekrar verecek mi parayı?

Alıntıyı görüntüle
Verir. Dc nitro içinde 9 TL kesmişti. Geri verdi.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
@Peganeo,
Son durum nedir? İade edildi mi?
Hayır, halen iadeyi bekliyorum Xbox Oyuncusu ile konuşuyorum şuan da ama yardım edebileceğini pek sanmıyorum. (yazılı konuşma beni yönlendirdi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade işlemleri bankaya göre değişiklik gösterir. Bu 15 güne kadar uzayabilir.
Microsoft muhtemelen paranı çoktan iade etti. Bankanın onayını bekliyorsun sadece. Bana sanırım 1 hafta sonra iade edilmişti.
Ben bir şeyi iade etmedim sorun orada. Ücretsiz olan bir kodu kullandım ve para çekmemesi gerekirken para çekti ve 3 gün geçmesine rağmen gelmedi. Amazon Prime da kesiyordu parayı 6 dakika içersinde geri veriyordu.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben bir şeyi iade etmedim sorun orada. Ücretsiz olan bir kodu kullandım ve para çekmemesi gerekirken para çekti ve 3 gün geçmesine rağmen gelmedi. Amazon Prime da kesiyordu parayı 6 dakika içerisinde geri veriyordu.
Para çekmek zorunda zaten. Bu da iadeye giriyor. Dediğim gibi her zaman aynı sürede gelmez. Beklemeye devam etmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hayır, halen iadeyi bekliyorum Xbox Oyuncusu ile konuşuyorum şuan da ama yardım edebileceğini pek sanmıyorum. (yazılı konuşma beni yönlendirdi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir şeyi iade etmedim sorun orada. Ücretsiz olan bir kodu kullandım ve para çekmemesi gerekirken para çekti ve 3 gün geçmesine rağmen gelmedi. Amazon Prime da kesiyordu parayı 6 dakika içersinde geri veriyordu.
Para çekmek zorunda hocam, kontrol amaçlı. Daha sonra iadesi gelir.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Para çekmek zorunda zaten. Bu da iadeye giriyor. Dediğim gibi her zaman aynı sürede gelmez. Beklemeye devam etmenizi öneririm.
Para çekmek zorunda hocam, kontrol amaçlı. Daha sonra iadesi gelir.
Yakın bir sürede kullanmak zorunda olduğum için bu kadar acele ediyorum yoksa benim için pek bir sorun değil.

1629298968325.png

Quennie'inin dediklerini yaptım şuan da sonuçları bekliyorum.

Top Bottom