C Ceyhun 80+ Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Ceyhun Kuruçay 22 Şubat 2021 #1 Arkadaşımla birlikte aylık 30TL fiyatı olan servisi beraber kullanabilir miyiz?
E Emre11 80+ Bronze Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 781 Dahası Reaksiyon skoru 479 İsim Emre Yılmaz 22 Şubat 2021 #2 Ceyhun yazmış: Arkadaşımla birlikte aylık 30TL fiyatı olan servisi beraber kullanabilir miyiz? Devamı için tıklayın... biriniz xbox biriniz pc ise kullanılabilir diğer türlü kullanılıyormu bilmiyorum
Ceyhun yazmış: Arkadaşımla birlikte aylık 30TL fiyatı olan servisi beraber kullanabilir miyiz? Devamı için tıklayın... biriniz xbox biriniz pc ise kullanılabilir diğer türlü kullanılıyormu bilmiyorum
C Ceyhun 80+ Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Ceyhun Kuruçay 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emre11 yazmış: biriniz xbox biriniz pc ise kullanılabilir diğer türlü kullanılıyormu bilmiyorum Devamı için tıklayın... Gamepass Ultimate için dediğiniz geçerli ama ben PC versiyonunu satın alacağım.
Emre11 yazmış: biriniz xbox biriniz pc ise kullanılabilir diğer türlü kullanılıyormu bilmiyorum Devamı için tıklayın... Gamepass Ultimate için dediğiniz geçerli ama ben PC versiyonunu satın alacağım.