Neler Yeni

Yardım It takes two -pc game pass - gamepad

tolga08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga yalçim
Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayardan iki gamepad ile arkadaşımla beraber it takes two oynayabilir miyiz? Pc windows 11. Oyun pc game pass'ta var sanırım ordan indirmeyi düşünüyorum

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Turan
Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayardan iki gamepad ile arkadaşımla beraber it takes two oynayabilir miyiz? Pc windows 11. Oyun pc game pass'ta var sanırım ordan indirmeyi düşünüyorum
Oynayabilirsin

CupOk

80+ Bronze
oynarsın, o bitince split fiction oynamayı unutma. İt takes two dan çok daha iyi bir oyundur

Clayz

80+ Silver
evet oynarsınız oyunda baya sarıo ama sonu sacma

Thadox

80+ Bronze
Game passte var mı bilmiyorum ama oynamışken A Way Out ve Split Fiction da oynayın. Ayrıca oynamak ve bitirmek için oynamayın, olabildiğince keyif alarak ve eğlenerek oynayın. Etrafı falan keşfedin, oyalanıyoruz diye endişe etmeyin.

tolga08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga yalçim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Game passte var mı bilmiyorum ama oynamışken A Way Out ve Split Fiction da oynayın. Ayrıca oynamak ve bitirmek için oynamayın, olabildiğince keyif alarak ve eğlenerek oynayın. Etrafı falan keşfedin, oyalanıyoruz diye endişe etmeyin.
Yani pc den kolla oynamayı becerebilirsek öyle yapacağız. A way out var da split fiction yok

Top Bottom