Xbox 360 satın almak istiyorum ama cdler çok pahalı bende gamepas almayı düşündüm kısaca bilindik hangi oyunlar var bilenler yazarsa çok sevinirim. (gta 5, fifa 22,) gibi
360’ın açık sunucusu kalmadı.Xbox 360 satın almak istiyorum ama cdler çok pahalı bende gamepas almayı düşündüm kısaca bilindik hangi oyunlar var bilenler yazarsa çok sevinirim. (gta 5, fifa 22,) gibi
Hocam iyi günler,ben Steam üzerinden forza horizon 4 aldım ve oynuyorum. Yakın zamanda x box series x almayı düşünüyorum. Steam'e bağlı olan x box hesabımı,x box series x e bağlarsam forza horizon 4 bende oluyor mu yoksa ayriyeten satın mı almam lazım ?Xbox 360 biraz sıkıntı olabilir. Ya s serisi bende mevcut olan ya da bütçeye bağlı olarak one x alman gerekir. 360 dediğin bayağı eski nesil çünkü
Maalesef böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Çünkü epic hesabını falan da bağlayabiliyorsun Microsoftun işine hiç gelmezdi bu durum.Hocam iyi günler,ben Steam üzerinden forza horizon 4 aldım ve oynuyorum. Yakın zamanda x box series x almayı düşünüyorum. Steam'e bağlı olan x box hesabımı,x box series x e bağlarsam forza horizon 4 bende oluyor mu yoksa ayriyeten satın mı almam lazım ?