Birkaç ay önce aldığım Xbox kontrolcüsünü 2. el konsol mağazasına satacağım.Cihazı satın alan bir kişi sistemden veya Microsoft destekten fatura bilgisine erişebilir mi? Adıma faturalı cihaz o yüzden soruyorum. Faturada bilgilerim var.
Adıma ve TC kimliğime faturalı olduğu için vermeyi düşünmüyorum. Ürünün garantisi seri numarasında tanımlı zaten.Cihazı satarken zaten faturayı da vermen gerekir.
Xbox'ta garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama bazen firmalar Fatura olmadan garantiyi saymayabiliyorlar.Adıma ve TC kimliğime faturalı olduğu için vermeyi düşünmüyorum. Ürünün garantisi seri numarasında tanımlı zaten.
Hocam ben şimdi hazır sistem aldım içindeki bazi parçaları saticam ve garanti belgesi mevcut diğer elimdeki parçalar icin garanti belgesindeki diger parcalari karalayip veririsem sorun olur mu bide özel bilgileri karakazan sorun olur mu?Cihazı satarken zaten faturayı da vermen gerekir.
Hocam seri numarasını Microsoft hesabına yazınca kaydoluyor ve garanti süresi gözüküyor garantiye göndermek isteyince de oradan sipariş açılıyor. 3 kez gönderdim fatura istemediler. Benim merak ettiğim acaba birisi satın alınca benim faturaya erişebilir miXbox'ta garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama bazen firmalar Fatura olmadan garantiyi saymayabiliyorlar.
Onu microsofta sormak lazım.Hocam seri numarasını Microsoft hesabına yazınca kaydoluyor ve garanti süresi gözüküyor garantiye göndermek isteyince de oradan sipariş açılıyor. 3 kez gönderdim fatura istemediler. Benim merak ettiğim acaba birisi satın alınca benim faturaya erişebilir mi
Hazır sistemde nasıl olur bilmiyorum ama faturadaki bilgileri karalarsanız faturanın bir anlamı kalmaz ki.Hocam ben şimdi hazır sistem aldım içindeki bazi parçaları saticam ve garanti belgesi mevcut diğer elimdeki parçalar icin garanti belgesindeki diger parcalari karalayip veririsem sorun olur mu bide özel bilgileri karakazan sorun olur mu?
Gözüksün aga.Birkaç ay önce aldığım Xbox kontrolcüsünü 2. el konsol mağazasına satacağım.Cihazı satın alan bir kişi sistemden veya Microsoft destekten fatura bilgisine erişebilir mi? Adıma faturalı cihaz o yüzden soruyorum. Faturada bilgilerim var.
Hocam şimdi asam alsa elinde de benim parçaların garantisi olsa ondada o parçalar olsa o garanti edebilir ama ben edemeyebilirimOnu microsofta sormak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemde nasıl olur bilmiyorum ama faturadaki bilgileri karalarsanız faturanın bir anlamı kalmaz ki.
Fatura sizde kalsın adama lazım olursa gönderirsiniz. Sonra size lazım olursa o gönderir. Böyle böyle idare edeceksiniz artık. Zaten çoğu zaman fatura istemeyebiliyorlar sadece garanti belgesi yeterli oluyor ama bazen kıllık yapıp fatura da istiyorlar.Hocam şimdi asam alsa elinde de benim parçaların garantisi olsa ondada o parçalar olsa o garanti edebilir ama ben edemeyebilirim
hocam bende 20 tane var faturadan ne yapayım (mail ile yolladılar) faturayıFatura sizde kalsın adama lazım olursa gönderirsiniz. Sonra size lazım olursa o gönderir. Böyle böyle idare edeceksiniz artık. Zaten çoğu zaman fatura istemeyebiliyorlar sadece garanti belgesi yeterli oluyor ama bazen kıllık yapıp fatura da istiyorlar.
E tamam e-fatura varsa sorun yok ben yazılı halde tek fatura var sandım.hocam bende 20 tane var faturadan ne yapayım (mail ile yolladılar) faturayı