Neler Yeni

Xbox gamepadi sattıktan sonra alan kişi sistemden faturaya erişebilir mi?

ffa15451

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ffa
Birkaç ay önce aldığım Xbox kontrolcüsünü 2. el konsol mağazasına satacağım.Cihazı satın alan bir kişi sistemden veya Microsoft destekten fatura bilgisine erişebilir mi? Adıma faturalı cihaz o yüzden soruyorum. Faturada bilgilerim var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Ben bir ara satın aldığım monitör arm'ı satarken faturasını bulamamıştım. Satın aldığım firmayla iletişime geçtim ve göndermişlerdi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adıma ve TC kimliğime faturalı olduğu için vermeyi düşünmüyorum. Ürünün garantisi seri numarasında tanımlı zaten.
Xbox'ta garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama bazen firmalar Fatura olmadan garantiyi saymayabiliyorlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Cihazı satarken zaten faturayı da vermen gerekir.
Hocam ben şimdi hazır sistem aldım içindeki bazi parçaları saticam ve garanti belgesi mevcut diğer elimdeki parçalar icin garanti belgesindeki diger parcalari karalayip veririsem sorun olur mu bide özel bilgileri karakazan sorun olur mu?

ffa15451

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ffa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox'ta garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama bazen firmalar Fatura olmadan garantiyi saymayabiliyorlar.
Hocam seri numarasını Microsoft hesabına yazınca kaydoluyor ve garanti süresi gözüküyor garantiye göndermek isteyince de oradan sipariş açılıyor. 3 kez gönderdim fatura istemediler. Benim merak ettiğim acaba birisi satın alınca benim faturaya erişebilir mi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam seri numarasını Microsoft hesabına yazınca kaydoluyor ve garanti süresi gözüküyor garantiye göndermek isteyince de oradan sipariş açılıyor. 3 kez gönderdim fatura istemediler. Benim merak ettiğim acaba birisi satın alınca benim faturaya erişebilir mi
Onu microsofta sormak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben şimdi hazır sistem aldım içindeki bazi parçaları saticam ve garanti belgesi mevcut diğer elimdeki parçalar icin garanti belgesindeki diger parcalari karalayip veririsem sorun olur mu bide özel bilgileri karakazan sorun olur mu?
Hazır sistemde nasıl olur bilmiyorum ama faturadaki bilgileri karalarsanız faturanın bir anlamı kalmaz ki.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Birkaç ay önce aldığım Xbox kontrolcüsünü 2. el konsol mağazasına satacağım.Cihazı satın alan bir kişi sistemden veya Microsoft destekten fatura bilgisine erişebilir mi? Adıma faturalı cihaz o yüzden soruyorum. Faturada bilgilerim var.
Gözüksün aga.
Bende çok kişinin faturasını aldım ve kendi faturamı verdim.
İşin kuralı bu zaten.
2.ele giriyorsan faturayı vermen lazım.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Onu microsofta sormak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemde nasıl olur bilmiyorum ama faturadaki bilgileri karalarsanız faturanın bir anlamı kalmaz ki.
Hocam şimdi asam alsa elinde de benim parçaların garantisi olsa ondada o parçalar olsa o garanti edebilir ama ben edemeyebilirim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam şimdi asam alsa elinde de benim parçaların garantisi olsa ondada o parçalar olsa o garanti edebilir ama ben edemeyebilirim
Fatura sizde kalsın adama lazım olursa gönderirsiniz. Sonra size lazım olursa o gönderir. Böyle böyle idare edeceksiniz artık. Zaten çoğu zaman fatura istemeyebiliyorlar sadece garanti belgesi yeterli oluyor ama bazen kıllık yapıp fatura da istiyorlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Fatura sizde kalsın adama lazım olursa gönderirsiniz. Sonra size lazım olursa o gönderir. Böyle böyle idare edeceksiniz artık. Zaten çoğu zaman fatura istemeyebiliyorlar sadece garanti belgesi yeterli oluyor ama bazen kıllık yapıp fatura da istiyorlar.
hocam bende 20 tane var faturadan ne yapayım (mail ile yolladılar) faturayı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam bende 20 tane var faturadan ne yapayım (mail ile yolladılar) faturayı
E tamam e-fatura varsa sorun yok ben yazılı halde tek fatura var sandım.
Parçaların bazılarının sizde bazılarının onda olması bir şeyi değiştirmez ikinizde elinizdeki ürünlerin garantilerinden faydalanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,078
Üyeler
166,149
Son üye
Bartu16
Top Bottom