Neler Yeni

Xbox Gamepass bitimi hakkinda soru

Xbox gamepass i aldim diyelim, 3-4 ay sonra veya birkac yil sonra gamepassdeki oyunlar yine kalir mi? (O yillar arasinda gamepass alinir sekilde olacak)
yada 2 ay almadim, ara verdim , sonra tekrar gamepassdeki oyunlari kaldigim yerden etkinlestirebiliyormuyum? yoksa Zaman gectikce oyunlarin baziklari gamepassden kalkiyor mu?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Gamepass'teki her oyun anlaşmalı olarak belli bir süreliğine kalırlar. Kimi oyun 20 gün kimi oyun 5 ay bunu bilemeyiz.
2 ay ara verip sonradan kaldığın yerden devam edemezsin. Satın alman gerekir.(Eğer o oyun Gamepass'ten kaldırıldıysa.)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Gamepass'teki her oyun anlaşmalı olarak belli bir süreliğine kalırlar. Kimi oyun 20 gün kimi oyun 5 ay bunu bilemeyiz.
2 ay ara verip sonradan kaldığın yerden devam edemezsin. Satın alman gerekir.(Eğer o oyun Gamepass'ten kaldırıldıysa.)
Peki hep gamepassde kalacak oyunlar var mı?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki. Birde bi sorum daha var, yeni sistem toplamam gerek, yeni cikacak xbox series x/s mi onerirsin (5500-6500tl oldugunu dusunursek) yoksa pc mi almak daha mantikli, fazla bakim gerektirmeyecek ve yer kaplamayacak bir alet istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forza horizon 4 var mı gamepassde?
evet suan var

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Forza horizon 4 var mı gamepassde?
Evet var.
Peki. Birde bi sorum daha var, yeni sistem toplamam gerek, yeni cikacak xbox series x/s mi onerirsin (5500-6500tl oldugunu dusunursek) yoksa PC mi almak daha mantikli, fazla bakim gerektirmeyecek ve yer kaplamayacak bir alet istiyorum.
Yapmak istediğin şeye bağlı bu. Bilgisayarla her işini yapabilirsin.
Video edit, film, video, tasarım, oyun vs. vs.

Konsol ile sadece oyun oynayabilirsin, film izleyebilirsin. Eğer senin günlük işini görecek bir bilgisayarın varsa ve oyun oynamak istiyorum diyorsan, konsol alman daha mantıklı olacaktır.

Dersen ki bilgisayarım yok oyunda oynamak istiyorum. O zaman bilgisayar almanı öneririm.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Evet var.

Konsol ile sadece oyun oynayabilirsin, film izleyebilirsin. Eğer senin günlük işini görecek bir bilgisayarın varsa ve oyun oynamak istiyorum diyorsan, konsol alman daha mantıklı olacaktır.

Dersen ki bilgisayarım yok oyunda oynamak istiyorum. O zaman bilgisayar almanı öneririm.
Konsol alacaksa kesinlikle tercihini XBOX tarafında kullanmasın derim çünkü aynı oyunlar PC de de oluyor ve PC de daha yüksek FPS değerlerine çıkabiliyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet var.

Bilgisayarim var, gunluk islerde sorunu yok ama oyunlarin cogunu kaldirmiyor. O halde series x alayim, zaten hali hazirda bir xbox gamepad im var. Daha mantikli olur. Zaten %50 vergide %20ye dusecekmis gelecek aylarda.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Konsol alacaksa kesinlikle tercihini XBOX tarafında kullanmasın derim çünkü aynı oyunlar PC de de oluyor ve PC de daha yüksek FPS değerlerine çıkabiliyor.
Eğer o oyunları kaldıracak bir bilgisayarı yoksa, XBOX konsolu alınabilir.
Exclusive oyunlar aşırı derecede pahalı. Playstation oyunları artık lükse giriyor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Eğer o oyunları kaldıracak bir bilgisayarı yoksa, XBOX konsolu alınabilir.
Exclusive oyunlar aşırı derecede pahalı. Playstation oyunları artık lükse giriyor.
6000TL ye bilgisayar alırsa kesinlikle her oyunu rahat rahat oynar.

Playstation hic dusunmuyorum zaten, pc de de hep bakimi, windows sorunlari, gelecekteki oyunlari kaldirmama vs. gibi bir suru sey var. Cok yasadigimdan dolayi ve xbox gamepadim de oldugundan dolayi xbox istiyorum.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Playstation hic dusunmuyorum zaten, PC de de hep bakimi, windows sorunlari, gelecekteki oyunlari kaldirmama vs. gibi bir suru sey var. Cok yasadigimdan dolayi ve xbox gamepadim de oldugundan dolayi xbox istiyorum.
Tercih sana kalmış ama PCnin kaldırmadığı oyunu XBOX da kaldırmaz.

Top Bottom